Apple solution expert

lärande

Multitronic Pro Academy kursutbud

Vi förstår oss på de pedagogiska och tekniska utmaningarna som finns och vi erbjuder effektiva lösningar och tjänster till våra kunder. Vi har också insikt inom utvecklingen i utbildningssektorn, läroplaner och teknologi.

iPhoneXsMax_Gold_PureAngles_Q418_SCREEN

Mobile Device Management (MDM)

När ditt företag eller din skola använder Apple-teknik för att förändra hur de anställda eleverna lär sig behöver du en lösning som gör hanteringen av Apple-enheter lika enkel som att använda dem.

Education_iPad-Family_US-EN-SCREEN

Kodning

Kodning är det sista steget ut i det okända och när du lär dina elever/studenter att koda, så kommer du att ge dem nyckeln till att göra vad de än vill för sig själva, för deras samhälle, för världen.
MacBook_Air_34R-SCREEN

Tillgänglighet

När du som lärare möter elever med olika utmaningar sätts din kunskap på prov. Vi finns här för att ge dig den kunskapen. Vår pedagogiska syn är att elever med inlärningsutmaningar gör oss till bättre lärare – för alla elever och studerande.

Jamf Pro

Enhetshantering kräver mycket, men när du använder Jamf Pro som en Apple-hanteringslösning kan du automatisera dessa uppgifter och förutse hanteringsbehoven för att säkerställa en högkvalitativ IT-tjänst, oavsett om det är en Mac, iPad eller iPhone.

jamf | multitronic

Vi har den perfekta lösningen för att hantera skolans tabletter och datorer. Vi levererar hanteringslösningar (MDM / EMM) för mobila enheter. Multitronic ger stöd och installationsstöd för dessa system. Vi har omfattande kunskaper om olika informationssystemmiljöer och hur Apple-produkter integreras i vilken nätverksmiljö som helst. Vårt mål är att ge våra kunder möjlighet att hantera sina Apple-produkter på ett enkelt och flexibelt sätt, samtidigt som de utnyttjar sina befintliga system. Multitronic är en professionell MDM-lösning och integrerar med Jamf och VM-Ware produkter.