Multitronic Pro Oy

Valinnanvapaus tekee työpaikasta houkuttelevan.

Meille kaikille mieluisat työvälineet ovat todella tärkeässä roolissa työpaikalla ja tehostavat työtämme – työvälineiden valinnanvapaus korostuu nyt.

Valinnanvapaus tekee työpaikasta houkuttelevan. 70% opiskelijoista valitsee työnantajan joka tarjoaa mahdollisuuden valita työvälineet.

Lähteet: The influence of student device choice on the modern workplace

Valinnanvapauden hyödyt yritykselle yleisesti

Yritys voi houkutella parhaita osaajia töihin. Työtyytyväisyys ja tehokkuus paranevat, kun työntekijöillä on mieluisat työvälineet. Toisille valinta on Mac ja joku toinen voi haluta valita perinteisen PC:n. Nykypäivänä ei ole syytä rajoittaa työntekijän valintoja. Macin koko elinkaaren kokonaiskustannus on erittäin kilpailukykyinen ja edullinen. Tämä auttaa pitämään IT kustannukset kurissa ja työntekijät tyytyväisinä.

 

Forresterin tutkimuksen mukaan säästöt ovat jopa 843$ koko elinkaaren aikana.

Forrester tutkimus: Overall cost difference between Mac and PC

Valinnanvapauden hyödyt työntekijöille

Applen tuotteet on tehty toimimaan juuri odotetusti – yhtenäisesti ja käyttäjille tutulla tavalla, jotta he voivat työskennellä välittömästi tuottavasti. Mihin sitten ryhdytkin, voit työskennellä helpommin, ratkaista ongelmia luovasti ja tehdä yhteistyötä yhteisen päämäärän eteen.

Valinnanvapauden hyödyt IT-osastolle

IT-ympäristö  on nykyään yhä monimutkaisempi, mutta Applen laitteiden tukemisesta on tullut vain helpompaa. Applen ohjelmien ja palveluiden ansiosta IT-henkilöstö voi helposti ottaa käyttöön iOS:n ja macOS:n ja tarjota niille tukea. IT-tiimit voivat saavuttaa tarvittavan hallinnan ja selkeyden muiden valmistajien laitehallinnan ratkaisuilla – yhdessä yhteistyökumppaneiden palveluiden kanssa. 

Miten valinnanvapauden voi toteuttaa?

Valitse joustavista rahoitusmalleista.

Jatkuva leasing ja takaisinosto mahdollistavat yritysten ketteryyden ja siirtävät ostamisen pääomakustannusmallista käyttökuluiksi.

 

Apple Financial Services >

 

Yksinkertainen käyttöönotto ja hallinta.

IT voi ottaa käyttöön iPhonen, iPadin ja Macin ja hallita niitä etänä. Työntekijälle jää vain laitteen avaaminen myyntipakkauksesta, käynnistäminen.

 

mClient palvelu >

Anna työntekijöiden tehdä laitteistaan yksilöllisiä.

Yrityksen perusasetusten lisäksi työntekijöille voidaan tarjota mahdollisuus ladata itselleen sopivat sovellukset käyttöönsä.

 

Hyödynnä helpot tukipalvelut.

Aika ajoin sinä ja työntekijäsi saatatte tarvita apua Applen laitteiden käytössä. Sitä varten tarjoamme palveluita, joilla voit täydentää yrityksesi IT-tiimien tarjoamia sisäisiä palveluja. Näin varmistetaan, että työntekijäsi saavat riittävästi ohjausta menestyäkseen.

Ohut ja kevyt MacBook Air saa huipputehonsa M1-sirusta. se tarjoaa huiman suorituskyvyn ja jopa 18 tunnin akunkeston, joka riittää reilusti koko työpäiväksi. Kaikki tiimit myynnistä talousosastoon voivat siis saada enemmän aikaan missä tahansa.

 

MacBook Air (M1)

21,10€/KK

Multitronic Pron ammattilaiset auttavat yritystäsi toteuttamaan tietokoneiden valinnanvapauden.

Multitronic Prolla on vuosien kokemus valinnanvapauden toteuttamisesta yrityksissä. Olemme erikoistuneet etenkin Macin hallintaan ja Mac ympäristön sovittamisesta nykyiseen IT infraan. Palvelemme niin pienempiä yrityksiä, kuin globaaleja monikansallisia konserneja.

 

Näin toteutamme valinnanvapauden:

Esittely

Alustava palaveri. Mac Employee Choice ohjelman esittely. Mitä, miksi ja miten.

Kartoitus

Organisaation tarpeiden kartoitus. Asiakkaan IT-ympäristöä koskeva haastattelu.

Pilotti

Järjestetään mahdollisuus käyttöönoton, hallinnan ja tuen testaamiseen rajoitetun ajanjakson aikana.

Arviointi

Pilotin arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Muutosehdotukset, päätökset, käyttöönotto.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta.

Haluasin lisää infoa mPron Mac Employee Choice-ohjelmasta.