Apple solution expert oppiminen

Multitronic Pro Academy -kurssitarjonta

Ymmärrämme nykyiset markkinoilla olevat pedagogiset ja tekniset haasteet ja tarjoamme asiakkaillemme tehokkaasti toimivia ratkaisuja ja palveluja. Olemme perehtyneet myös koulutussektorin, koulujen, opetussuunnitelmien ja teknologian kehitykseen.

iPhoneXsMax_Gold_PureAngles_Q418_SCREEN

Mobile Device Management (MDM)

Yrityksesi tai koulusi käyttäessä Applen teknologiaa muuttaakseen työtapojaan tai oppimista tarvitset ratkaisun, joka tekee Applen laitteiden hallinnasta yhtä helppoa kuin niiden käyttämisestä.

Education_iPad-Family_US-EN-SCREEN

Ohejlmointi

Ohjelmointi on viimeinen osa-alue, missä opettamalla oppilaitasi ohjelmoimaan, annat heille avaimen jolla avata mitä ikinä he haluavat saavuttaa itselleen, yhteisölle ja maailmalle.
MacBook_Air_34R-SCREEN

Saavutettavuus

Kun kohtaat opettajana erilaisia haasteellisia oppilaita, osaamisesi joutuu koetukselle. Meidän tehtävämme on varustaa sinut riittävällä tiedolla. Pedagogisen katsontakantamme mukaan erilaisista oppimisvaikeuksista kärsivät oppilaat tekevät meistä parempia opettajia kaikkien oppilaiden ja opiskelijoiden kannalta.

Jamf Pro

Vaatii paljon, mutta kun käytät Jamf Pro:ta Apple-laitteiden hallintaratkaisuna voit automatisoida nämä tehtävät ja ennakoida hallintatarpeet varmistaaksesi korkeatasoisen IT-palvelun olipa kyseessä Mac, iPad tai iPhone.

jamf | multitronic

Meillä on täydellinen ratkaisu koulusi tablettien ja tietokoneiden hallintaan. Toimitamme hallintaratkaisuja (MDM/EMM) mobiililaitteille. Multitronicilta saat tuen ja asennusavun näille järjestelmille. Meillä on kattava osaaminen erilaisista tietojärjestelmäympäristöistä ja kuinka Applen tuotteet integroidaan niihin missä tahansa verkkoympäristössä. Tavoitteemme on antaa asiakkaillemme mahdollisuus hallita Applen tuotteita helpolla ja joustavalla tavalla samalla hyödyntäen olemassa olevia järjestelmiään. Multitronic on MDM-ratkaisujen ammattilainen sekä Jamf ja VM-Ware tuotteiden integroija.