Multitronic Pro Oy

Drone Palvelut

Tuulivoimaloiden tarkastukset

Multitronic Prolla tarjoamme kattavat drone- tarkastuspalvelut
varmistaaksemme tuuliturbiinien turvallisen ja tehokkaan toiminnan.

Huippuluokan drone-teknologiaa hyödyntäen kokenut tiimimme tarjoaa joustavia ja skaalautuvia ratkaisuja turbiinien tarkastamiseen, huollon ajoittamiseen, vikojen ennustamiseen ja tehokkuuden maksimoimiseen.

 

Riippumatta siitä, haluatko seurata suorituskykyä, suorittaa paikan päällä tarkastuksia tai parantaa investointien tuottoa, drone-tarkastuspalvelumme tarjoavat tarvitsemasi tarkkuuden ja luotettavuuden, jotta tuuliturbiinisi toimivat sujuvasti.
Multitronic Pro toimii yhteistyössä ohjelmistokehittäjä DroneBasen kanssa tuottaakseen parhaat mahdolliset tulokset.

Oletko valmis keskustelemaan kanssamme?

Lisää Tehokkuutta

Yhdellä virtaviivaisella ratkaisulla, joka yhdistää tiedonkeruun, käsittelyn, yhteistyön ja raportoinnin, tehostat omaisuuden hallintaa ja vahvistat liiketoimintaa.

Paranna Turvallisuutta

Kiipeäminen on luonnostaan vaarallista, ja perinteinen tarkastusprosessi asettaa ihmiset vaaraan. Pidä saappaat maassa ja minimoi vaarat droneilla tehtävillä tarkistuksilla

Vähennä Häiriöaikaa

Suunnittele toimenpiteitä välittömästi ja saat selkeät käsitykset kunkin siiven historiasta ja ajan mittaan syntyneistä vaurioista, mikä johtaa nopeampiin korjauksiin ja suurempaan energiantuotantoon turbiinia kohden.

Alenna Kustannuksia

Drone-tarkastuspalvelut ovat halvempia kuin perinteiset visuaaliset tarkastusmenetelmät, ja korkearesoluutioinen kuva mahdollistaa poikkeamien havaitsemisen aikaisemmin, mikä säästää enemmän rahaa ja aikaa tulevaisuudessa.

Multitronic Prolla, turvallisuus on tärkein prioriteettimme.

Pilotti tiimimme on täysin sertifioitu ja koulutettu työskentelemään turvallisesti tuulivoimapuistoissa.
Heillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit ja pätevyydet drone-lennokkien käyttämiseen näillä alueilla, 
mikä varmistaa, että tarkastukset ja huollot suoritetaan parhaimmalla ammattitaidolla ja turvallisuudella.
Voit luottaa siihen, että pilottimme suorittavat tarkastuksia tehokkaasti ja 
noudattaen samalla tarkasti alan määräyksiä ja standardeja. 
Valitse Multitronic Pro mielenrauhaa ja luottamusta varten tuuliturbiinien tarkastuksessa ja kunnossapidossa.
 

Lento-operaatiot ja Tiedonkeruu

Kokeneilla drone-lentäjillämme on ammattilisenssit ja -vakuutukset, ja heillä on laaja kokemus UAV-laitteiden käytöstä tuuliturbiinien tarkastusta varten.

Automaattinen Kuva-analyysi

DroneBase Insights -alusta hyödyntää edistyneitä koneoppimisen algoritmeja tunnistaakseen nopeasti kuvat turbiinien siivistä ilman vaurioita, jotta analyytikot tai teidän analyytikot voivat keskittää arvokkaan aikansa ja ponnistelunsa todellisiin vaurioihin.

Käyttäjien Hallinta ja Käyttöoikeudet

Alusta on kehitetty sisältämään lupaperusteisen käyttöoikeuden. Tällä varmistetaan, että tiimistäsi tai organisaatiostasi valitut käyttäjät, näkevät vain ne tiedot, jotka heidän kuuluu nähdä.