Asiantuntijatiimimme auttaa sinua aina. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat tietää enemmän tuotteistamme ja palveluistamme.

Multitronic Pro Oy on osa Multitronic Groupia. Multitronic Pro on konsultointiyritys, joka keskittyy kuntiin, kouluihin ja yrityksiin. Tarjoamme laajan valikoiman laitteistoja sekä palveluita asiakkaillemme.

Palvelut

PÄÄTELAITTEET:

TIETOKONEET, TABLETIT, PUHELIMET

Meiltä löydät kaikenlaiset päätelaitteet aina tietokoneista mobiiliin.

TULOSTUS

Tulostuspalveluihimme kuuluvat mm. 3D-tulostusratkaisut sekä älykkäät järjestelmät, jotka tilaavat tulostusvärit automaattisesti vanhan värikasetin loppuvaiheessa.

LAITEHALLINTA

Me hoidamme laadukkaiden laitteiden lisäksi niiden käyttöönoton ja

päivityksen. Voit myös hankkia meiltä edustamiemme järjestelmien lisenssit.

KONSULTOINTI JA KOULUTUS

Konsulttimme auttavat kartoittamaan sopivat laite- ja ohjelmistoratkaisut sekä opastavat niiden käyttöönotossa ja päivittäisessä käytössä.

RAHOITUSPALVELUT

Tarjoamme edullista ja joustavaa laitevuokrausta. Järjestelmämme on dynaaminen, jolloin asiakkaalla on koko ajan ajantasainen tieto omista laitteista ja hankinnoista.

PILVI- JA TALLENNUSPALVELUT

Helppokäyttöinen pilvitallennustila, jossa tietoja voidaan jakaa turvallisesti myös omien seinien ulkopuolelle. Tarjoamme lisäksi palvelinhotelleja asiakkaidemme käyttöön.

APPLE SOLUTION EXPERT OPPIMINEN

Ymmärrämme nykyiset markkinoilla olevat pedagogiset ja tekniset haasteet ja tarjoamme asiakkaillemme tehokkaasti toimivia ratkaisuja ja palveluja, kuten Applen laitehallinnan, ohjelmointi osaamisen robotteineen sekä saavutettavuus apuvälineet.

TOIMITILAKALUSTEET

Meiltä saat innovatiiviset ja tyylikkäät Zioxi-kalusteet. Kalusteet ovat helposti liikuteltavia, omiin toiveisiin mukautettavia ja ketteriä käyttää. Kalusteisiin voidaan integroida mm. laitteiden latausmahdollisuuksia ja muita työskentelyä helpottavia ominaisuuksia.

KUINKA VOIMME AUTTAA

Kaipaatko lisätietoa tuotteista tai pelveluista. Asiantuntija tiimimme auttaa mielellään.

Viitteet