Konsultointi & koulutus

IT-konsulttimme auttavat kartoittamaan sopivat laite- ja ohjelmistoratkaisut tilaasi. Suunnittelemme mm. kokoustilojen ja auditorioiden AV-järjestelmiä, verkkorakentamisen ratkaisuja sekä hallintajärjestelmiä. Katsomme jokaisen asiakkaan tilaa yksilöllisesti ja etsimme siihen mahdollisimman hyvin sopivan laite- ja palvelukokonaisuuden. Suunnitelmasta on helppo jatkaa yhteistä matkaa toteutukseen, sillä kaikki tarvittavat laitteet ja osaaminen löytyvät meiltä.

Järjestämme koulutuksia hallintapalveluhin liittyen koko Euroopassa. Pidämme myös käyttöönottokoulutuksia esimerkiksi Office365-järjestelmiin, verkkohallintaan ja mobiililaitteiden käyttöön liittyen.

Meiltä löydät oman pedagogisen tiimin, jonka kanssa voidaan syventyä tarkemmin johonkin tiettyyn teknologiseen teemaan. Autamme esimerkiksi johtoporrasta huomioimaan oikeat asiat, kun teknologiaa implementoidaan uusiin toimintatapoihin. Oppilaitoksille tarjoamme apua luokkahuoneiden laiteratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Pyrimme luomaan yhdessä tilat, joissa moderneja laitteita voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti opetustilanteissa.