Multitronic Pro Oy

Mobiililaitteiden hallintaa kouluille.

Kasvatusalan ammattilaisena tiedät kuinka moneen eri rooliin sinun on työssäsi venyttävä. Tehtävänäsi on tarjota opiskelijoille paras mahdollinen oppimiskokemus joka valmistaa heitä tulevaisuuden haasteisiin. Jamf School on erityisesti kouluille suunniteltu mobiililaitteiden hallintaratkaisu (MDM). Intuitiivisen verkkopohjaisen käyttöliittymän avulla - Macin, iPadin, iPhonen ja Apple TV: n käyttöönotto, hallinta ja suojaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jamf School antaa sinulle mahdollisuuden helposti ja vaivattomasti ottaa käyttöön ja hallita -opetusteknologian edelläkävijän- Applen laitteita, jotta voit keskittyä opettamiseen.

Sovelluspyyntö on ominaisuus, jonka avulla opettajat voivat pyytää sovelluksia App Storesta sekä Jamf-koulujen opettajilta. Jamf School Teacher -ohjelmassa sijaitsevan Sovelluspyynnöt-kuvakkeen avulla opettajat näkevät pyytämänsä sovellukset ja pyyntöjen tilan.

Yksittäisten käyttäjien, käyttäjäryhmien sekä laiteryhmien luominen ja hallinnoiminen on helppoa. Voit tarkastella yksityiskohtaisia tietoja ja diagnosoida yksittäisiä laitteita.

Hintaesimerkki

laite / vuosi

5
50
Vuodessa
  •  

Älä usko vain meidän sanaamme.

Kokeile Jamf Schoolia ilmaiseksi

Valmis MDM koulullesi.

Jamf Schoolin avulla et vain täytä odotuksia, vaan ylität ne.

 
 

Kojelauta

Voit seurata hallittavia laitteita, käyttäjiä ja sovelluksia. Näet laitteiden tilan nopeasti ja helposti, sekä tunnistat korjaustarpeet.

Luokkahuoneen Hallinta

Oppitunteja voidaan hallita helposti tuomalla tarvittavat sovellukset ja sisältö sekä luomalla rajoituksia. Opettajat voivat pyytää sovelluksia Jamf School:sta, jotka sitten jaetaan IT-järjestelmänvalvojien kanssa.

iBeacon Profiilin Määritys

Ota profiilien automaattinen kohdistaminen käyttöön iBeacon-tekniikalla. Opiskelijat saavat automaattisen pääsyn aihekohtaisiin materiaaleihin, kun taas asiaan liittymätön sisältö on piilotettu.

Tapahtumajärjestelmä

Seuraa ongelmien kartoitus järjestelmää seurataksesi, ovatko laitteet vaurioituneet, milloin vauriot on havaittu tai onko muita mahdollisia ongelmia havaittu.

 

Sijainnit

Hallitse useita alueita tai kouluja helposti. Sijaintituen avulla hallitset kutakin aluetta ja sen laitteita, käyttäjiä, sekä ryhmiä erikseen, valitsemalla profiilit, sovellukset jne. Yhdestä paikasta.

Sisältövälimuisti

Vältä hitaita Internet-yhteyksiä, kun kaikkien luokassa olevien on ladattava sama tiedosto samanaikaisesti. Lataa tiedostot, joita useat opiskelijat käyttävät, yhteen laitteeseen joka jakaa  tiedostot niitä tarvitseville.

Jamf Koulussa

Varmistaakseen onnistuneen koulutusteknologian hyödyntämisen, Multitronic Pro on auttanut K- 12 IT-ryhmiä, opetusteknikoita, järjestelmänvalvojia, sekä opettajia hallitsemaan Applen laitteita luokkahuoneissa vuodesta 2013.

Jamf Schoolin ja Jamf Pron avulla voit automatisoida Macin, iPadin ja Apple TV: n käyttöönoton, yksinkertaistaa jatkuvaa hallintaa, sekä antaa K-12-opettajille, opiskelijoille ja vanhemmille työkalut joiden avulla oppiminen voidaan nostaa aivan uudelle tasolle.

Sovellukset opettajalle, vanhemmille, sekä oppilaalle.

Jamf-kouluhallintajärjestelmä yhdistää kolme sovellusta: Jamf-Opettaja, Jamf-Vanhempi ja Jamf-Opiskelija. Tavoitteena on optimaalinen digitaalinen kokemus joka pitää opiskelijat keskittyneinä ja motivoituneina.

Jamf Teacher

Jamf School Teacher antaa opettajille työkalut luokan johtamiseen ja opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä opiskeluun. Jamf School Teacher -sovelluksella voit mm. rajoittaa verkkosivustojen-, sovelluksien-, sekä kameran käyttöä. Voit myös lukita kaikki opiskelijalaitteet samanaikaisesti erityisellä viestillä.

Jamf Student

Jamf-Opiskelija antaa opiskelijoille rajoitetut käyttöoikeudet omiin laitteisiinsa, jolloin he voivat keskittyä opiskeluunsa ilman tarpeettomia ja häiritseviä sovelluksia, kuten sosiaalinen media ja pelit.

Jamf Parent

Jamf Parent antaa vanhemmille mahdollisuuden hallita ja rajoittaa sovelluksien sekä laitteen toimintaa mobiililaitteiden hallintaratkaisun(MDM) avulla.

Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen tai ilmaisen kokeilun!

iOS Management Jamf School:in avulla

Valtuuta opettajia ja oppilaita Jamf-koulun avulla. Jamf-koulu on valmis MDM koulullesi. Ylitä odotukset.

Jamf School yhteydenottopyyntö