Multitronic Pro Oy

Meistä

Simplifying Technology
Enabling Success

Tarinamme

Vuonna 2018 mPro koostui kahdesta ihmisestä ikkunattomassa kellarissa. Kaksi ihmistä, joilla oli idea tehdä hyvää tietotekniikkaa. Tänään olemme nopeasti kasvava asiantuntijaryhmä ja etenemme kohti uusia tavoitteita. Pääpaino ei kuitenkaan ole muuttunut. Olemme edelleen täällä tekemässä hyvää tietotekniikkaa.

Visio ja missio

Simplifying Technology – Enabling Success 

Visiomme on ollut alusta alkaen tarjota erinomaista tietotekniikkaa, joka on asiakkaalle helppoa kaikin tavoin. Haluamme yksinkertaistaa ja poistaa ylimääräisen melun. Loistava tietotekniikka ei ole yksinkertaista, mutta suuren tietotekniikan tulos on, että asiakkaan päivä on yksinkertaistettu. IT: n ei pitäisi olla jarru, kun se voi olla potkuri.

 

Perusarvomme

Amatillinen ylpeys

Olemme ylpeitä asiantuntemuksestamme, olemme vastuullisia ja asetamme rehellisyyden etusijalle kaikessa toiminnassamme.

Tasa-arvo

Arvostamme oikeudenmukaisuutta ja monimuotoisuutta kaikessa tekemisessämme. Jokaisella on merkitystä. Jokaisella organisaatiossamme on samat mahdollisuudet ja velvollisuudet olla osa matkaa.

Yhteistyö

Yhdessä eteenpäin. Liikkeellepaneva voimamme on dynamiikka, joka syntyy työskentelemällä yhdessä kohti yhteistä tavoitetta.

Asiakaslähtöisyys

Näemme eritysitä vaivaa ja varmistamme, että asiakkaat tietävät, että olemme luotettavia. Pysymme pelin edellä ja varmistamme, että olemme ajan tasalla ammattialamme tiedoista ja taidoista.

hands, soil, plant-5618240.jpg

Planeetta

Maa on kotimme. Välitämme maapallosta ja yritämme integroida vihreämpi ajattelu toimintaamme.

Olemme tukeneet