Tukenasi kaikissa IT-hankinnoissa

Multitronic Pro Oy on kotimainen IT-alan konsultointiyritys, joka palvelee kuntia, yrityksiä ja oppilaitoksia. Meiltä saat todella laajan valikoiman laitteistoja, palveluita ja niiden käyttöön liittyvää tukea helposti saman katon alta. Olemme osa Multitronic-konsernia. Henkilöstöllämme on yhteensä yli 30 vuoden kokemus IT-alalta. Vahvimpia osaamisalueitamme ovat tietotekniikan myynti, tietoturvallisuus, laitehallinta,

AV-myynti ja IT-konsultointi. Meille on kunnia-asia tarjota monipuolinen osaamisemme asiakkaiden käyttöön. Organisaatiomme on pieni mutta tehokas, ja ehdoton vahvuutemme on henkilökohtainen palvelu. Yleensä sama henkilö on tukenasi prosessin kaikissa vaiheissa – myös hankintojen jälkeen, jos kaipaat apua. Viestintäkielemme ovat suomi, ruotsi ja englanti, joilla kaikilla olemme tottuneet palvelemaan joka päivä.

Räätälöimme toimivat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen, ja olemme saaneet paljon kiitosta nopeasta toiminnastamme ongelmatilanteissa.

Tuotteet ja ratkaisut

PÄÄTELAITTEET

 

Kattavasta valikoimastamme saat päätelaitteet tietokoneista mobiiliin. Meiltä löytyvät laiteratkaisut niin yrityksille kuin oppilaitoksillekin. Edustamme useita maailman johtavia teknologiabrändejä ja voimme tarjota
lähes kaikki laitteet, joita markkinoilla on. Kauttamme saat myös huoltopalvelut laitteille.

 

Tutustu

LAITEHALLINTA

 

Voimme hoitaa puolestasi kaiken laitehallintaan liittyvän ohjelmistojen asennuksesta ja asetusten määrittämisestä laitteiden ja sovellusten päivittäiseen hallintaan. Halutessasi voit hankkia meiltä myös pelkät lisenssit.

 

Tutustu

PILVI- JA TALLENNUSRATKAISUT

 

Helppokäyttöinen pilvitallennustilamme säästää omien laitteidesi muistia ja mahdollistaa tietojen turvallisen jakamisen myös ulkopuolelle. halutessasi huolehdimme myös säännöllisestä varmuuskopioinnista. Lisäksi voit vuokrata meiltä serveritilaa tai palvelinhotellin.

 

Tutustu

KONSULTOINTI & KOULUTUS

 

IT-konsulttimme auttavat kartoittamaan sopivat laite- ja ohjelmistoratkaisut sekä opastavat niiden käyttöönotossa ja päivittäisessä käytössä. Suunnittelemme mm. kokoustilojen ja auditorioiden AV-järjestelmiä, verkkorakentamisen ratkaisuja sekä hallintajärjestelmiä. Järjestämme myös kattavasti hallintapalveluihin ja käyttöönottoihin liittyviä koulutuksia.

 

Tutustu

AV1

 

AV1 on kommunikaatiorobotti, joka helpottaa pitkäaikaissairaan lapsen tai nuoren opiskelua. Laitteen välityksellä lapsi voi seurata ja osallistua opetukseen myös silloin, kun ei fyysisesti pääse oppitunnille. Pelkän kuuntelemisen lisäksi oppilas voi myös ”viitata” ja vastata opettajan kysymyksiin AV1:n välityksellä.

 

Tutustu AV1

DJI-DRONET

 

Huippulaadukkaat, helposti lennettävät dronemme nostavat ilmakuvaamisen kirjaimellisesti uudelle tasolle. Dronet ja niiden tarjoama data ovat hyödyllisiä esimerkiksi rakennusalan, maatalouden tai viestinnän tarpeisiin. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

 

Tutustu DJI ratkaisuihin

ZIOXI-TOIMITILAKALUSTEET

 

Kauttamme ovat saatavilla oppilaitoksiin ja toimistoihin suunnitellut Zioxi-kalusteet, joihin on integroitu nerokkaita ratkaisuja muun muassa älylaitteiden lataamiseen. Näissä kalusteissa käyttömukavuus, tyylikäs design ja moderni tekniikka kulkevat käsi kädessä. Suunnittelemme kalustekokonaisuudet aina toiveidesi mukaan, toimitamme kalusteet tiloihisi ja tarvittaessa myös asennamme ne puolestasi.

 

ZIOXI toimitilakalusteet

Tutustu esitteeseemme

 

Lataa MPro:n Pdf esitys laitteellesi.

Voit myös selata esitettä selaimellasi klikkaamalla tästä.

Muut ratkaisut

INFO TV-RATKAISUT

Luomme ratkaisut digitaalisiin infotauluihin niin toimistoihin, oppilaitoksiin
kuin julkisiin tiloihinkin. Etäohjattu infotaulu on helppokäyttöinen tapa
välittää ajankohtaista tietoa.

TULOSTUS

Tulostuspalveluihimme kuuluvat mm. 3D-tulostusratkaisut sekä älykkäät
järjestelmät, jotka tilaavat tulostusvärit automaattisesti vanhan värikasetin
loppuvaiheessa.

RAHOITUSPALVELUT

Tarjoamme edullista ja joustavaa laitevuokrausta. Järjestelmämme on
dynaaminen, jolloin asiakkaalla on koko ajan ajantasainen tieto omista
laitteista ja hankinnoista.

VERKKORATKAISUT

Suunnittelemme modernit ja laadukkaat verkkoratkaisut. Meiltä saat
suunnittelun lisäksi tarvittavat laitteet ja niiden asennuksen.

AV- & ESITYSTEKNIIKKA

Suunnittelemme ja rakennamme ammattimaiset AV- ja esitystekniikan
ratkaisut mm. auditorioihin ja kokoustiloihin. Hoidamme myös järjestelmien
ylläpidon.