Multitronic Pro Oy

Palvelut

Simplifying Technology
Enabling Success

job, office, team-5382501.jpg

Konsultointi

Haluamme, että jokainen yritys, kunta ja koulu voi kehittyä tietotekniikan avulla. Hyödyntääkseen sijoitusta parhaiten, tarvitaan laitteiden ja ohjelmistojen lisäksi usein myös konsultointia sekä koulutusta. Pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpia koulutusohjelmia. Ota rohkeasti yhteyttä kouluttajiimme jotka räätälöivät konsultaation vastaamaan tarpeitasi.

Audio- ja videoratkaisut

Jokainen konferenssitila, auditorio sekä kuntosali ansaitsee hyvän audio- ja videojärjestelmän. Tällaiset järjestelmät ovat erittäin hyödyllisiä silloin kun ne ovat helppokäyttöisiä ja optimoituja huoneelle. Autamme mielellämme asiakkaitamme ääni- ja videoratkaisuissa. Ota rohkeasti yhteyttä audio- ja video-asiantuntijoihimme saadaksesi lisätietoja.

registration, log in, keyboard-3938434.jpg

Tietoturva

Tiedot ovat arvokkaita. Järjestelmämme takaavat tiedoillesi maksimaalisen suojan. Kaikki tärkeät asiakirjat tallennetaan tietokeskuksiin sekä yksittäisiin laitteisiimme. Riippumatta siitä, onko kyseessä kunta, koulu tai yritys, uskomme, että tietoturva on yksi tärkeimmistä huomioon otettavista ongelmista. Konsulttimme auttavat teitä mielellään kaikessa, aina salasanasäännöistä virussuojaukseen. Hyvää tietoturvaa ei voida saavuttaa pelkästään oikeiden ohjelmistojen avulla. Toimiva ja turvallinen järjestelmä tarvitsee myös työntekijöiden panoksen. Ota rohkeasti yhteyttä konsultteihimme saadaksesi lisätietoja organisaatiosi turvallisuudesta.

business, computer, mobile-2846221.jpg

Laitehallinta

Laitteiden määrä kasvaa yrityksissä, kaupungeissa ja kunnissa vuosi vuodelta. Ilman toimivaa järjestelmää, laitteiden hallinta saattaa olla hankalaa ja vaivalloista. Meillä Multitronic Prolla on laaja tietämys laitteenhallinnasta, ja autamme mielellämme ratkaisuilla jotka sopivat työympäristöllesi

Microsoft Office 365 Koulutus

Microsoftin kehittämä Office on alan standardi. Saadakseen maksimaalisen hyödyn tehokkaasta Office 365-työkalusta, käyttökokemuksen tulee olla asiakkaalle mukava. Me haluamme auttaa sinua saamaan enemmän irti Office 365:sta päivittäin, minkä vuoksi tarjoamme koulutusta aina Excelistä Outlookiin. Meille jokainen työpaikka on ainutlaatuinen. Tämän vuoksi yksikään koulutuksistamme ei ole täsmälleen samanlainen. Ota yhteyttä saadaksesi selville kuinka voit hyötyä Office 365-koulutuksesta.

computer, apple, business-1185569.jpg

Apple Koulutus

Monet yritykset, kaupungit ja kunnat investoivat yhä enemmän Apple-tuotteisiin ja niiden käyttöön työympäristöissään. Tärkeimpiä syitä menestykseen ovat Applen kouluttajat, APL, tai Apple Professional Learning. Riippumatta siitä, onko koulu päättänyt antaa iPadeja opiskelijoille, tai onko kyseessä suunnitteluyritys, joka käyttää Applen laitteita ja ohjelmistoja päivittäin, koemme, että kouluttamalla asiakkaita, käyttäjiä ja henkilökuntaa, saadaan suuri hyöty. Tarjoamme sertifioitua APL-koulutusta monilla alueilla Suomessa ja Pohjoismaissa.

laptop, human hands, keyboard-820274.jpg

Verkot

Toimiva verkko on huomaamaaton, toisin kuin huono. Verkostot ovat tärkeitä riippumatta yrityksesi koosta tai työntekijöidesi määrästä. Verkostot ovat liiketoiminnan hermoratoja. Tahdomme auttaa asiakkaitamme ja tarjota verkoston, joka on suunniteltu juuri heidän tarpeisiinsa. Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä selvittää verkkotarpeesi.

job, interview, hiring-3790033.jpg

Rahoituspalvelu

Suurten investointien ei tarvitse tarkoittaa suuria yksittäisiä menoeriä. Multitronic Pro tekee yhteistyötä monien rahoitusyritysten kanssa. Selvitämme markkinoiden tarjoamista useista rahoitusratkaisuista organisaatiollesi sopivimman vaihtoehdon. Meidän avulla löydät markkinoiden parhaimmat rahoitusratkaisut. Ota rohkeasti yhteyttä neuvonantajiimme saadaksesi lisätietoja.

 

Ota yhteyttä.

Tarjoamme räätälöityjä palveluja juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä!