Multitronic Pro Oy

Apple at work

Paras lopputulos saavutetaan kun ihmiset saavat työskennellä haluamallaan tavalla, rakastamillaan työkaluilla.

Tehokkaimmat tuotteet yrityksessä ovat ne, joita ihmiset ovat jo oppineet rakastamaan. Apple-tuotteet auttavat ihmisiä saavuttamaan yhteisen määränpään tehokkaammin, helpommin ja luovemmin. Lisäksi kaikki tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä saumattomasti.

Mac, iPad ja iPhone liiketoiminnassa

Mac, iPad ja iPhone ovat yrityksesi parhaita työkaluja jotka sopivat suoraan yrityksessäsi jo olevaan infrastruktuuriin. Laitteet ovat käyttäjäystävällisiä ja tekevät työstä hauskaa sekä tehokasta. iOS, iPadOS ja macOS on rakennettu tukemaan modernien yritysten yleisimpiä tuottavuus- ja yhteistyöjärjestelmiä, mukaan lukien Microsoft Office ja Google G Suite. Kun henkilökunnalla on käytössään parhaat tuotteet, sitoutuvat he työhönsä ja ovat onnellisempia. Siksi yhä useammat yritykset ovat omaksuneet iPhonen, iPadin ja Macin.

Apple-laitteen hallinta

Uusien laitteiden ohjelmistojen asentaminen ja niiden määrittäminen käyttöönottoa varten on usein yksi aikaa vievimmistä vaiheista. Tässä sinua auttaa Jamf-asennuspalvelu. Se tarjoaa virtaviivaisen tuotteiden käyttöönoton ja hallinnan Apple-laitteissa jopa suuressa mittakaavassa. Jokainen iPhone, iPad ja Mac voidaan määrittää ja konfiguroida automaattisesti, eikä IT-osastonne tarvitse käsitellä jokaista laitetta erikseen. Voitte myös asentaa sovelluksia suoraan laitteisiin, ja henkilökuntanne voi räätälöidä yrityksen omistamia Apple-laitteita lisäämällä omia sovelluksiaan.

Apple Financial Services

Tarjoamme edullisia ja joustavia vuokrauspalveluita Apple-laitteille. Voit vuokrata laitteita ja niihin liittyviä palveluita erikseen tai valita kokonaisratkaisun molemmille. Tarvittaessa etsimme tarpeisiisi sopivan rahoitusratkaisun yhteistyössä Apple Financial Services -palvelun kanssa. AFS rahoitusta käytettäessä hyvitämme jopa 30% ostohinnasta rahoitussopimuksessa. Sopimuksen kesto voi olla 12-36 kuukautta.

mPro LifeCycle Ohjelma

Tarjoamme LifeCycle- takaisinostopalvelun. Ostaessasi meiltä uusia Apple-laitteita, hyvitämme meiltä ostetuista laitteista käytetyn tuotteen hinnan. Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

mPro-konsultointi ja koulutus

IT-asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut Apple-ympäristöösi. Suunnittelemme AV-järjestelmiä kokoushuoneisiin ja auditorioihin, tietoverkkojen ratkaisuja sekä hallintajärjestelmiä. Etsimme jokaiselle asiakkaalle hänen tarpeitaan vastaavat tuotteet ja palvelupaketit. Järjestämme johtamispalveluiden koulutusta kaikkialla Euroopassa. Kauttamme saat myös käyttöönottokoulutusta esimerkiksi Office {0} -järjestelmien käyttöön MacOS tai iOS laitteissa. Tarjoamme myös koulutusta verkko- ja mobiililaitteiden verkonhallintaan ja tietoturvaan.

Katso lisää Apple:in tuotteita nettikaupassamme

Lisämateriaalia Apple Business Managerille