Multitronic Pro Oy

Showbie Hybridimallinen oppimisympäristö

Showbien avulla miljoonat opettajat voivat hallita luokkahuoneen työnkulkua ja antaa henkilökohtaista palautetta kaikentasoisille oppijoille millä tahansa laitteella.

Ratkaisu yhdistää järjestelmänvalvojat, opettajat, perheet ja kaikenikäiset oppijat yhteisöksi, mikä edistää luottamusta, avoimuutta ja oppimista.

Tärkeimmät ominaisuudet

Alusta Riippumaton

Jaa Mitä Tahansa Tiedostomuotoja

30 Minuutin Ääniviestit

Pikamerkinnät

Video-chat Sovelluksessa

Järjestelmänvalvojan analyysipaneli

Lisää luovuutta ja tehosta yhteistyötä kumppaneiden multimediasovellusten avulla

Lisää luovuutta ja tehosta yhteistyötä kumppaneiden multimediasovellusten avulla

Showbie on luokkahuoneen sydän, jossa työnkulku ja viestintä hoidetaan. Kumppanisovellustemme avulla opettajat voivat kehittää mukaansatempaavia oppitunteja ja ohjeita, seurata oppimista kätevillä arviointityökaluilla ja innostaa opiskelijoita tuomaan esiin oppimaansa.

Socrative-sovelluksen avulla opettajien on helppo luoda formatiivisia ja summatiivisia arviointeja. Showbie Pro -ohjelmaan täysin integroitu Socrative auttaa opettajia visualisoimaan opiskelijoiden oppimista ja edistymistä reaaliajassa.

Explain Everything yhteistyötaulu antaa opettajille mahdollisuuden luoda innostavia oppitunteja ja opiskelijoille tilaisuuden osoittaa oppimisensa luovilla tavoilla mistä tahansa. Saat loputtomat mahdollisuudet yhdistää luonnoksia, kuvia, asiakirjoja ja videoita. Tukena voit käyttää niin ääntä kuin merkintöjäkin.

Nosta luokkahuoneesi uudelle tasolle

Showbie + Google + Teams

Koulutusteknologian maailmassa on runsaasti erilaisia ratkaisuja,
ja usein vallitsee harhaluulo, että koulujen on valittava Showbien, Microsoft Teamsin tai Google Classroomin välillä. Showbie toimii kuitenkin yhdessä näiden alustojen kanssa keskeisenä tehtävien ja arvioinnin työkaluna, joka vie opetuksen ja oppimisen uudelle tasolle.