Multitronic Pro Oy

Lapsen silmät, korvat ja ääni luokkahuoneessa

Tuo ihmiset yhteen

Kun oppilas ei voi osallistua opetukseen paikanpäällä, AV1 siirtyy heidän tilalleen. AV1 on virtuaaliseen etäopiskeluun kehitetty laite, jonka välityksellä pitkäaikaissairaat lapset ja nuoret voivat osallistua koulunkäyntiin puhelimeen tai tablettiin asennettavalla sovelluksella.

Antaa lapsen osallistua omilla ehdoillaan

Pitkäaikainen tai krooninen sairaus pysäyttää elämän ja saa sinut kaipaamaan koulua ja aikaa ystäviesi kanssa. Usein eristäytyminen muista voi tuntua yhtä pahalta kuin sairaus itse. AV1 on suunniteltu antamaan lapselle mahdollisuus osallistua koulutoimintaan omilla ehdoillaan. Sovelluksen avulla AV1: tä käyttävä lapsi voi itse päättää, milloin yhteys muodostetaan tai katkaistaan, yhdellä napinpainalluksella.

Suunniteltu luokkahuoneisiin

AV1 antaa pitkäaikaissairaudesta kärsivälle lapselle mahdollisuuden nähdä, kuulla ja puhua luokkatovereidensa kanssa ikään kuin he olisivat paikalla. Yhteys muodostetaan puhelimessa tai tabletissa olevan suojatun sovelluksen avulla. Jos lapsi haluaa vastata kysymykseen, hän voi viitata painamalla painiketta sovelluksessa jolloin robotin päähän syttyy valkoinen vilkkuva valo. AV1 voidaan asettaa kuiskaustilaan, jolloin vain sen vieressä istuvat lapset kuulevat käyttäjän. Voinnistaan riippuen, lapsi voi halutessaan ilmoittautua passiiviseksi kuuntelijaksi, jolloin sininen vilkkuva valo syttyy robotin päähän.

Pyydä esittely

Haluatko kokeilla AV1: tä henkilökohtaisesti? Ota yhteyttä saadaksesi live-esittely. Esittely ei ole sitova.

Lahjoita AV1

Suomessa on yli 6,000 lasta, jotka kärsivät pitkäaikaisesta sairaudesta. Auta muuttamaan heidän elämäänsä korvaamattomalla lahjalla, jonka avulla lapsi voi pitää yhteyttä ystäviinsä ja kouluun ollessaan sairaalassa tai kotona.

Tarvitsetko tukea?

Onko sinulla muita kysymyksiä? Tukisivuiltamme löydät vastauksia moniin kysymyksiin.

Avatar niille, jotka sitä eniten tarvitsevat

AV1 on etäläsnäolorobotti, joka toimii lapsen silminä, korvina ja äänenä luokkahuoneessa.

AV1 yhteydenotto