Multitronic Pro Oy

Kaipaako vanha luokkahuoneesi kasvojenkohotusta?

Zioxi on vastaus tarpeisiisi

Näkemyksemme

Mielestämme huonekalujen tulisi olla siirrettäviä, ketteriä ja mukautuvia, mahdollistaen tilan monikäyttöisyyden. Teknologian tulisi olla täysin oppimistiloihin integroitua, tehden tieto- ja viestintätekniikasta helppokäyttöistä. Mukavuus ja tehokas oppiminen kulkevat käsi kädessä.

Asiakkaamme

Suunnittelemme ja valmistamme huonekaluja tukemaan ja innostamaan oppimista ja työskentelyä. Riippumatta siitä onko kyseessä koulu, korkeakoulu, yliopisto, kaupallinen organisaatio tai erityispalvelujen tarjoaja, tai onko opiskelijoiden lukumäärä neljä vai neljäkymmentä, huonekalumme on suunniteltu parantamaan oppimis- ja työtilojesi toimivuutta.

Lähestymistapamme projektissa

Olitpa sitten vain päivittämässä tilaasi, tekemässä laajamittaisia kunnostustöitä tai suuren pääoman projektia, suunnittelutiimimme auttaa sinua saavuttamaan parhaimman lopputuloksen. Tarjoamamme konsultointipalvelu on ilmainen. Jos etsit laadukkaita ja kestäviä huonekaluja vastaamaan korkeimpia vaatimuksia, valitse zioxi.

Kerro meille projektistasi

support@multitronicpro.fi
+358 (0)20 7305730

Gerbyntie 16
65100, Vaasa, Finland

onView Chromebook Charging Trolley

Kompakti, helppokäyttöinen ja varustettu onView-verkkotekniikalla.

 

Zioxi onView Chromebook -latausvaunut tarjoavat 16, 20 or 32 tuuman, pienempien kannettavien, Chromebook ja tablet-tietokoneiden, kuten HP, Dell ja Acer Chromebook ja MacBook Air, lataamisen ja varastoimisen. Chromebook- ja kannettavat laitteet asetetaan hyllyille vaakasuoraan, jolloin ne ovat helposti saatavilla. Helppokäyttöisyyttä lisää myös jokaiseen hyllyyn sijoitettu oma lyhyt virtajohto.

Zioxi onView-tekniikka tarjoaa ekologisia, älykkäitä ja ajastettuja latausasetuksia paikallisella ja automaattisella web-  aikataulunhallinnalla; muokattavat sääntöihin prustuva hälytyks ilmoittaa, kun vaunua ei ole kytketty virtaan, lukittu tai jos vaunu ei ole oikeassa paikassa päivän päätteeksi. onView tarjoaa myös tehokkaita laitteiden tila- ja käyttötietoja, kuten montako laitetta on latauksessa, onko lataus valmis ja kuinka paljon vaunua käytetään.

zioxi Boo Seating

Tyylikkäät, mukavat ja akustiset Booth-istuimet

 

Booth-istuimet sopivat erinomaisesti ryhmätyöskentelyyn ja pieniin kokouksiin. Korkeat selkänojat luovat suojatun sekä rauhallisen ilmapiirin mahdollistaen työskentelyn häiritsemättä muita. Lisäksi voit valita Zioxi langallisen tai ladattavan keskuspöydän tai Zioxi -ryhmätyöpöydän integroidulla näytöllä, täydellisen työympäristön luomiseksi.

 

Zioxi Booth-istuimia on saatavissa useissa väreissä, usealla kangas ja vinyylipäällysteellä sekä pituus-, korkeus- ja päätyvaihtoehdoilla.

Zioxi BookHive

Hauska lukunurkkaus suurella kirjojen säilytystilalla.

 

Modulaarinen zioxi BookHive luo hiljaisen lukutilan ja toimii säilytystilana suurelle määrälle kirjoja – inspiroi nuoria lukemaan. Saatavana monella eri hyllyvaihtoehdolla, mm. pyöreän pesän-, spiraalin- sekä aallon muotoisena. Zioxi s41 Wedge -pehmeisiin istuimiin mukautuvat kaarevat hyllyt tekevät lukuhetkestä erittäin mielyttävän.

Zioxi CB Collaborative Tables

Multimediapöydät ryhmätyöhön

Zioxi-pylväspohjaisten yhteistyöpöytien avulla ryhmä työskentelee jaetun näytön ympärillä osallistujien kannettavien ja tablettien avulla (tai erillisen tietokoneen kautta) – loistava aktiiviseen oppimiseen ja ryhmätyöhön. Tarjolla on laaja valikoima muotoja, kokoja, viimeistelyjä ja värejä yhteistyöpöydällä, joka tukee kuuden tiimin jäseniä ylöspäin.

Yhdistävyys näytölle voidaan tarjota monenlaisilla menetelmillä yhdestä tai kytketystä AV-kaapelista täydellisempiin ratkaisuihin, kuten Extron TeamWork tai langaton Creston AirMedia – valinta on sinun. Runsaasti 6 U AV -tallennuskapasiteettia vakiona asennusvaihtoehdoilla ohjauspaneelien ja dataporttien lisäämiseen. Zioxi powerDomen kautta toimitettavat verkko- ja USB-pistorasiat, joissa on mahdollisuus esittää valikoima HDMI-, VGA- ja USB-kaapeleita pöydän pinnalle zioxi-kaapelillaRing (sisään vedetyt kaapelit ovat kaikki piilossa pöydän sarakkeen pohjassa). Näyttöruudukokoja, joiden VESA-asennus on enintään 400 x 200, tuetaan. Kompakti laminaattipäällinen.