Multitronic Pro Oy

Kestävä tietotekniikka

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita tuotteita, palveluita ja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän arvojaan ja tarpeitaan.

Circular IT

Kestävä IT, joka tunnetaan myös nimellä ympäristöystävällinen IT, kattaa tietotekniikan valmistuksen, käytön, hallinnan ja hävittämisen tavalla, joka minimoi sen ympäristövaikutukset

Poistamalla jätteet ja jatkuvan resurssien käytön, voimme saavuttaa kiertotalouden IT-alalla

Multitronic Pro tukee kestävää tietotekniikkaa

Ymmärrämme, että maailma ei muutu hetkessä. Siksi tuemme jokaista pientä askelta oikeaan suuntaan. Kestävän tietotekniikan ei pitäisi olla kallista eikä myöskään priorisoida loppukäyttäjien käyttökokemusta. Kestävän tietotekniikan on perustuttava loistavien innovaatioiden ja ideoiden pohjalle.

Ympäristöystävällinen toimisto

Multitronic Pro Oy: n toimisto sijaitsee WIC: ssä, Wasa Innovation Centerissä. Olemme ylpeitä siitä, että olemme täysin hiilineutraali yritys. Rakennus on tehty täysin kierrätettävästä materiaalista, puusta ilman eristysmateriaaleja. Rakennuksen lämmitys ja jäähdytys toteutetaan 95% maalämmöllä ja aurinkoenergialla.

circuits, electrictiy, tech-3698536.jpg

Päivitys palvelu

 

Multitronic Pro tarjoaa päivityspalvelun. Palvelu helpottaa käytettyjen laitteiden päivitystä uusiin, tarjoaa paremman asiakaskokemuksen ja tarjoaa samalla taloudellisia etuja.

high level rack, warehouse, range-408222.jpg

Vihreä logistiikka

Käytämme kustannustehokkaita ja kestäviä hiilineutraaleja logistiikkaratkaisuja. Toimitamme suoraan asiakkaalle toimittajan varastosta. Jättäen pois kuljetuksen omien varastotilojemme kautta, voimme säästää kustannuksia, aikaa ja vähentää turhia kuljetuksia. Käytämme myös kierrätettyjä pakkausmateriaaleja aina kun mahdollista.

Kestävä IT, joka tunnetaan myös nimellä ympäristöystävällinen IT, kattaa tietotekniikan valmistuksen, käytön, hallinnan ja hävittämisen tavalla, joka minimoi sen ympäristövaikutukset

Ota yhteyttä