Multitronic Pro Oy

Kestävä tietotekniikka

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita tuotteita, palveluita ja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän arvojaan ja tarpeitaan.

Circular IT

Kestävä IT, joka tunnetaan myös nimellä ympäristöystävällinen IT, kattaa tietotekniikan valmistuksen, käytön, hallinnan ja hävittämisen tavalla, joka minimoi sen ympäristövaikutukset

Poistamalla jätteet ja jatkuvan resurssien käytön, voimme saavuttaa kiertotalouden IT-alalla

Käytämme noin 4:n maapallon verran luonnonvaroja vuodessa. Tästä syystä meidän tulee uudelleenkäyttää tuotteita ja panostaa kiertotalouteen. Kierrätys säästää sekä resursseja että rahaa.

Göran Östberg
Project Manager – Circular Economy – VASEK

Suurin osa IT-laitteista tuotetaan edelleen lineaarisesti; ne valmistetaan, niitä käytetään ja heitetään sitten pois. Kiertotalouteen siirtyvät asiakkaat vaativat kestävämpiä tuotteita, jotka voidaan korjata, päivittää ja käyttää uudelleen.

Tomas Knuts
Project Manager – Circular Economy – Concordia

Kestävä IT, joka tunnetaan myös nimellä ympäristöystävällinen IT, kattaa tietotekniikan valmistuksen, käytön, hallinnan ja hävittämisen tavalla, joka minimoi sen ympäristövaikutukset

Multitronic Pro tukee kestävää tietotekniikkaa

Ymmärrämme, että maailma ei muutu hetkessä. Siksi tuemme jokaista pientä askelta oikeaan suuntaan. Kestävän tietotekniikan ei pitäisi olla kallista eikä myöskään priorisoida loppukäyttäjien käyttökokemusta. Kestävän tietotekniikan on perustuttava loistavien innovaatioiden ja ideoiden pohjalle.

Ympäristöystävällinen toimisto

Multitronic Pro Oy: n toimisto sijaitsee WIC: ssä, Wasa Innovation Centerissä. Olemme ylpeitä siitä, että olemme täysin hiilineutraali yritys. Rakennus on tehty täysin kierrätettävästä materiaalista, puusta ilman eristysmateriaaleja. Rakennuksen lämmitys ja jäähdytys toteutetaan 95% maalämmöllä ja aurinkoenergialla.

Päivitys palvelu

 

Multitronic Pro tarjoaa päivityspalvelun. Palvelu helpottaa käytettyjen laitteiden päivitystä uusiin, tarjoaa paremman asiakaskokemuksen ja tarjoaa samalla taloudellisia etuja.

Yritystason kunnostetut kannettavat tietokoneet

Kustannustehokkaat, kestävät sekä hiilineutraalit kannettavat tietokoneet organisaatiollesi. Uudelleenvalmistetut tietokoneet sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioille kaikkialla Euroopassa. Valikoiman suositut mallit ovat optimoituja yrityksille ja uudelleenvalmistettu ISO8887-standardien mukaisesti.

Circular Computing

Jos sinulla on mahdollisuus ostaa maailman eettisin ja kestävin kannettava tietokone, joka vastaa 97% uusimpien mallien suorituskykyä ja säästät jopa 40% hinnasta, miksi valitsisit toisin?

  • Enteprise-luokan johtavat kannettavat tietokoneet

  • Säästä jopa 40% vastaavien uusien mallien hinnasta

  • Helppo tapa toteuttaa kestävää kehitystä käytännössä

  • Parantaa osakkaiden käsityksiä yrityksestäsi

  • Osoittaa henkilökunnallesi, että yrityksesi välittää

  • Positiiviset markkinointi- ja PR-mahdollisuudet

Miksi Circular Computing?

IT-teollisuus on vastuussa 2 prosentista maailmanlaajuisista hiilidioksidipäästöistä, mikä johtaa voimakkaaseen luonnonvarojen kulutukseen, ilmastonmuutokseen, saastumiseen ja sähköiseen jätteeseen. Jos sinulla on mahdollisuus ostaa maailman eettisin ja kestävin kannettava tietokone, joka vastaa 97% uusimpien mallien suorituskykyä ja säästät ison osan hinnasta, miksi valitsisit toisin?

Circular Computing uudelleenvalmistaa yritystason, johtavien tuotemerkkien kannettavat tietokoneet ja antaa niille uuden elämän.

Aiempien hiilidioksidipäästöjen hyvittäminen

Jokaista ostamaasi tietokonetta kohden istutetaan 5 puuta. Tällä tavoin hyvitetään, niin tietokoneen valmistuksen kuin kolmen ensimmäisen käyttövuoden aiheuttamia aiempia hiilidioksidipäästöjä.

CO2-päästöjen vähentäminen

Jokainen ostamasi tietokone vähentää hiilidioksidipäästöjä noin  380kg. Tämä on mahdollista kun et osta uutta tietokonetta. 1,000 kannettavaa tietokonetta vastaa 80 auton poistamista liikenteestä yhden vuoden ajaksi.

Resurssien säästäminen

Ostamalla uudelleenvalmistetun tietokoneen säästät tärkeitä mineraaleja sekä vähennät e-jätettä jota syntyy vanhojen tietokoneiden hävittämisessä.

Veden säästäminen

Kierrätykseen, raffinointiin sekä uuden tietokoneen ja sen osien valmistukseen tarvittavaa vettä säästyy yli 190,000 litraa. Tämä määrä riittää juomavedeksi keskiverto eurooppalaiselle yli 700 vuodeksi.

Circular Computing

Circular Computing -kannettavat tuovat IT-laitteistoalalle laatua ja arvokkuutta. Tuotteita valmistajilta, jotka me kaikki tunnemme ja joita me rakastamme, valmistettuna uudelleen kestävyyttä ajatellen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

 

Tom Vierinen

 

tom.vierinen[at]multitronicpro.fi

+358 (0)20 730 5736

 

Mikael Ahlskog

 

mikael.ahlskog[at]multitronicpro.fi

+358 (0)20 730 5739

ota yhteyttä