Multitronic Pro Oy

Taustamusiikki

Vaihtoehto huutavalle Radiolle

Mitä musiikkia soitat, on tärkeää. Taustamusiikki ei luo ainoastaan tunnelmaa, sen avulla voidaan myös vaimentaa ei-toivottuja ääniä. Huolellisesti valittu musiikki vaikuttaa kuluttajaan positiivisesti ja lisää sekä asiakkaiden että työntekijöiden viihtyvyyttä.

Kuinka se Toimii

SoundCube-mediasoitin on kytketty verkkoon ja olemassa olevaan AV-järjestelmään

Valitse haluamasi musiikki

Nauti musiikista, joka on suunniteltu sekä tilaan, vuorokaudenaikaan, että vuodenaikaan sopivaksi!

Hint Alkaen 29,00 €/kuukausi

mView Music -palvelun hinnoittelu perustuu tilan kokoon. mView Music ei vaadi tekijänoikeusmaksuja, joten säästät jopa 50% musiikkimaksuista.

Esim. kuukausimaksu 1 – 50 m²: n tiloista 29€ (ilman alv: ta).

Täydellisen ilmapiirin tilaasi

Valitse suosikki musiikkisi eri tyylilajeista ja tunnelmista. Käytössäsi on Tuhansia tunteja ainutlaatuisia kappaleita joiden avulla voit luoda täydellisen ilmapiirin tilaasi. Uusia kappaleita lisätään jatkuvasti ja soittolistat päivittyvät automaattisesti pitäen musiikin tuoreena. Voit muokata soittolistoja ja ajoittaa niitä päivärytmin mukaan.

plate, record, records-4725349.jpg

Päivitä soittolistat etänä

mView Music integroituu saumattomasti nykyiseen mView Digital Signage -ratkaisuusi ja audiovisuaalisiin järjestelmiin. Sisällön hallinta on helppoa riippumatta siitä, onko sinulla 1 tai 500 tilaa.

Sekä musiikki että digitaaliset opasteet päivitetään helppokäyttöisellä MediaCloud CMS -sovelluksella. MView Music mahdollistaa musiikin ja tunnelman luomisen lisäksi automaattiset ilmoitukset ja äänimainokset.

Katso kuinka mView-musiikki toimii

Pyydä Tarjous