Kodning

Kodning är det sista steget ut i det okända och när du lär dina elever/studenter att koda, så kommer du att ge dem nyckeln till att göra vad de än vill för sig själva, för deras samhälle, för världen. Finland är ett ledande land i världen med att ha introducerat kodning som ett obligatoriskt ämne inom läroplanen, och eftersom läroplanen inte är strikt ämnes indelad så kan kodning läras ut skilt för sig, men även inkorporeras på roliga och innovativa sätt i alla ämnen.

Här följer några steg på vägen som Multitronic Pro Education kan hjälpa dig med:

  1. Innovativ personalutbildning
  2. Olika kodningsspråk, appar och Swift Playgrounds
  3. Hårdvara, 3D-printrar, robotar och drönare
  4. Sätta ihop allt på ett pedagogiskt och didaktiskt sätt i enlighet med läroplanen, LP2016

Innovativ personalutbildning

Multitronic Pro erbjuder olika kurser, specifikt designade för din skola, kommun eller stad för att hjälpa din personal bli bekväm med kodning. Vi kommer till dig och har en kunnig och utbildad lärare som hjälper dina lärare att sätta igång.

Våra kurser är uppbyggda på följande premisser:

 • Använd kodning pedagogiskt och didaktiskt medan du lär ut innehåll eller när du bara lär ut kodning
 • Se att kodning kan ge barn och unga möjlighet att bli de människor som kan rädda vår planet, långt tidigare än vi kunde tro
 • Vi antar att alla kan koda
 • Våra kurser är alla baserade på läroplanen, allt startar med lärande målet och meningsfullt lärande. På så sätt säkerställer vi att både lärarens och elevernas/studenternas tid används effektivt
 • Att lärande ska vara ROLIGT!

Vi kan också hjälpa dig och dina lärare att bli Apple iPad/Mac/Swift Playground-lärare!

Sy ihop helheten

En sak är ändå bara en sak, inte lärande, inte undervisning. Så du kan lätt köpa massor med robotar, iPads, 3-D printrar, vilket kanske inte ens är nödvändigt i din skola, och fortfarande inte lyckas få personalen att använda dem effektivt eller alls. Låt oss i stället komma och visa din personal hur du väver in användandet av dessa i den vanliga undervisningen på ett pedagogiskt och motiverande sätt som inspirerar elever, studenter och personalen! Vi kan hjälpa dig genom att kunna erbjuda andra lärare som är utbildade och har använt applikationerna tillsammans med sina egna elever komma in och lära din personal att använda dem, experter och motivatörer. Man kan faktiskt åstadkomma nästan vad som helst med kodning!