Den IT-upplevelse du vill ha är inom räckhåll

Enhetshantering kräver mer än bara grunderna. Gå bortom enkel felsökning och håll enheter uppdaterade och säkra samtidigt som du ser till att användarna har de resurser, appar och tjänster de behöver.

Det är ingen liten sak, men med Jamf Pro som din lösning för hantering av dina Apple-enheter, kan du automatisera de här uppgifterna och ha en förutseende strategi för att hantera Mac, iPad och iPhone, och uppfylla löftet om bra IT-service.

 

Vi erbjuder hjälp inom:

Ibruktagande

Förse de bäst anpassade enheterna, Mac, iPad, iPhone, Apple TV åt era användare. Välj Zero Touch en handsfree upplevelse eller en manuell. Vilkendera av alternativen du väljer så har i bruktagande av enheter inom en organisation aldrig varit enklare.

Enhetshantering

Ryggraden inom IT-miljöers dagliga aktiviteter är pågående hantering. Skräddarsy enheter till optimala användarupplevelser med.

Apphantering

Gör apparna tillgängliga direkt åt användarna. Välj din hanteringsmetod och köp apparna i valfri volym. Gör dem tillgängliga automatiskt eller via Self Service katalogen (egen app store). Förkonfiguera apparna med de inställningar som användarna behöver.

Inventering

Spara alla era Apple-enheters hårdvara, programvara och konfigurationer på ett ställe.

Självbetjäning

Förse er med en egen AppStore till slutanvändarna och ge dem möjlighet att uppdatera programvaran, installera appar och behålla sina egna enheter utan att behöva kontakta support. Hjälp dem att hjälpa sig själva.

Säkerhet

Minimera säkerhetsriskerna på samma gång som ni behåller den bästa användarupplevelsen. Ni kan göra konfigurationer utan att engagera användaren.