Ditt stöd vid alla IT-anskaffningar

Multitronic Pro Oy är ett inhemskt IT-konsultföretag som betjänar kommuner, företag och läroanstalter. Vi är en del av Multitronic-koncernen. Vi erbjuder ett verkligt brett urval av utrustning, tjänster och användarstöd, allt smidigt samlat under samma tak. Vår personal har sammanlagt över 30 års erfarenhet inom IT-branschen. Våra starkaste kompetensområden är IT-försäljning, datasäkerhet, enhetsadministration,

AV-försäljning och IT-konsulttjänster. Det är en hjärtesak för oss att kunna erbjuda våra kunder en bred kompetens. Vår organisation är liten men effektiv, och vår absoluta styrka är personlig betjäning. Vanligtvis kommer samma person att vara ditt stöd i varje steg av processen – även efter anskaffningarna om du behöver hjälp. Våra kommuni- kationsspråk är finska, svenska och engelska och vi är vana att betjäna på dessa språk varje dag.

Vi skräddarsyr fungerande lösningar för alla behov och vi har fått mycket beröm för vår korta responstid i problematiska situationer.

Våra tjänster

ENHETER

 

I vårt breda sortiment kan du hitta alla typer av enheter, från datorer till mobila enheter. Vi erbjuder utrustnings- lösningar för både företag och läroanstalter. Vi represen- terar flera av världens ledande teknologivarumärken och vi kan erbjuda nästan all utrustning som finns tillgänglig på marknaden. Vi erbjuder även underhållstjänster för utrustningen.

 

Läs mer

ENHETSADMINISTRATION

 

Vi kan sköta alla enhetsadministrativa tjänster åt dig, allt från att installera olika program och definiera inställningar till daglig administration av enheter och applikationer. Om du önskar kan du också köpa enbart licenser från oss.

 

Läs mer

MOLN- OCH LAGRINGSTJÄNSTER

 

Vårt molnlagringsutrymme är enkelt att använda, sparar på dina egna enheters minne och möjliggör en säker delning av data även utanför de egna väggarna. Om du vill kan vi också se till att regelbundet säkerhetskopiera dina enheter. Dessutom hyr vi ut serverutrymme och serverhotell.

 

Läs mer

KONSULTERING OCH UTBILDNING

 

Våra IT-konsulter hjälper till att kartlägga lämpliga hårdvaru- och programvarulösningar samt ger anvisningar för ibruk- tagandet och den dagliga användningen. Vi planerar bl.a. AV-system för mötesrum och auditorier, nätverkslösningar samt styrsystem. Vi organiserar även omfattande utbildningar för ledningstjänster och ibruktagande.

 

Läs mer

AV1

 

AV1 är en kommunikationsrobot som hjälper långtidssjuka barn eller unga i studierna. Genom enheten kan barnet följa och delta i undervisningen även om han eller hon inte kan delta i lektionen fysiskt. Förutom att bara lyssna kan eleven också ”markera” och svara på lärarens frågor genom AV1.

 

Läs mer

DJI-DRÖNARE

 

Våra lättmanövrerade drönare av hög kvalitet tar flygfoto- grafering bokstavligen till en helt ny nivå. Drönarna och datan de tillhandahåller är användbara till exempel inom bygg- branschen, jordbruket eller kommunikation.

 

Läs mer

ZIOXI KONTORSMÖBLER

 

Från oss kan du beställa Zioxi möbler som är designade för läroanstalter och kontor. Möblerna är integrerade med smarta lösningar, såsom funktioner för att ladda smart- telefoner och surfplattor. Dessa möbler är en kombination av användarkomfort, snygg design och modern teknik. Vi kan planera kompletta möbelhelheter enligt önskemål. När möblerna är färdiga levererar vi dem till dina lokaler och vid behov monterar vi dem också.

 

Läs mer om ZIOXI

Bekanta dig med vår broschyr

 

Ladda ner MPro:n Pdf broschyren .

Du kan också bläddra i broschyren i din webbläsare genom att klicka här.

Andra lösningar

INFO TV-SOLUTION

Vi skapar lösningar för digitala informationsbord både i kontor, utbildningsinstitutioner och offentliga utrymmen. En fjärrstyrd informationsbord är ett lättanvänt sätt att förmedla aktuell information.

UTSKRIFT

Utskriftslösningar med bland annat smarta system för automatbeställning av printerfärg samt 3D utskriftslösningar.

FINANSIERINGSTJÄNSTER

Vi erbjuder förmånlig leasing och flexibel leasing. Ett dynamiskt system där kunden har full översikt över sina inköp.

NÄTLÖSNINGAR

Infrastrukturen är viktig! Vi designar, planerar och installerar professionella och dynamiska nätverkssystem.

AV- & PRESENTATIONSTEKNIK

Professionell planering av AV teknik och installation b.a. auditorier och mötesrum.