Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Valfrihet gör arbetsplatsen attraktiv.

Tillgången till arbetsredskap som vi gillar spelar en viktig roll på arbetsplatsen och effektiviserar vårt arbete – friheten att välja arbetsredskap blir allt viktigare.

Valfrihet gör arbetsplatsen attraktiv. 70 % av elever väljer en arbetsgivare som erbjuder möjlighet att välja arbetsredskap.

Källa: The influence of student device choice on the modern workplace

Hur valfrihet gynnar företaget

Valfrihet kan hjälpa företaget att locka till sig de främsta talangerna. Arbetsglädjen och effektiviteten förbättras när de anställda har tillgång till arbetsredskap de gillar. För vissa faller valet på en Mac, och någon annan kanske vill välja en traditionell PC. Idag finns det ingen anledning att begränsa en anställds valmöjligheter. Den totala livscykelkostnaden för en Mac är mycket konkurrenskraftig och prisvärd. Detta bidrar till att hålla IT-kostnaderna under kontroll och de anställda nöjda.

Enligt en Forrester-studie uppgår besparingarna till $843 under en enhets livstid.

Forrester studie: Overall cost difference between Mac and PC

Hur valfrihet gynnar de anställda

Apples produkter är gjorda för att fungera precis som förväntat – på ett konsekvent och välbekant sätt för användarna, så att de kan arbeta produktivt direkt. Oavsett vad du gör kan du arbeta enklare, lösa problem kreativt och samarbeta mot ett gemensamt mål.

Hur valfrihet gynnar IT-avdelningen

Dagens IT-miljö blir allt mer komplex, men det har blivit enklare att stödja Apple-enheter. Apples program och tjänster gör det enkelt för IT-personal att distribuera och stödja iOS och macOS. IT-team kan uppnå nödvändig kontroll och tydlighet med enhetshanteringslösningar från andra tillverkare – tillsammans med tjänster från partners.

Hur kan valfrihet genomföras?

Välj bland flexibla finansieringsmodeller.

Kontinuerlig leasing och återköp gör det möjligt för företag att vara agila och flytta inköp från en kapitalkostnadsmodell till driftskostnader.

 

Apple Financial Services >

Enkel driftsättning och hantering.

IT kan distribuera och hantera iPhone, iPad och Mac på distans. Allt som återstår för den anställde är att öppna paketet och starta enheten.

 

mClient tjänsten >

Låt anställda anpassa sina enheter.


Utöver företagets grundinställningar kan anställda erbjudas möjlighet att ladda ner applikationer som passar deras användning.

Dra nytta av enkla supporttjänster.

Då och då kan du och dina anställda behöva hjälp med att använda Apple-enheter. För det erbjuder vi tjänster som du kan använda för att komplettera de interna tjänster som erbjuds av ditt företags IT-team. Detta säkerställer att dina medarbetare får tillräcklig vägledning för att lyckas.

MacBook Air är tunn, lätt och superladdade med M1-chippet som ger otrolig prestanda och upp till 18 timmars batteritid. Det räcker hela arbetsdagen och mer därtill, så alla team från försäljning till ekonomi kan få mer gjort. Var de än befinner sig. 

MacBook Air (M1)
21,10€/Mån

Proffsen på Multitronic Pro hjälper ditt företag att implementera valfrihet.

Multitronic Pro har många års erfarenhet av att implementera valfrihet i företag. Vi är särskilt specialiserade på Mac-hantering och anpassning av Mac-miljön till nuvarande IT-infrastruktur. Vi hjälper såväl mindre företag som globala multinationella företag.

Så här genomför vi valfrihet:

Presentation

Preliminärt möte. Introduktion till Mac Employee Choice. Vad, varför och hur.

Kartläggning

Kartläggning av organisationens behov. Intervju om kundens IT-miljö.

Pilot

Möjlighet att testa driftsättning, hantering och support under en begränsad tid.

Utvärdering

Utvärdering av piloten tillsammans med kunden. Förändringsförslag, beslut, genomförande.

Tveka inte att ta kontakt så bokar vi in ett möte.

Jag vill ha mer information om mPros Mac Employee Choice-program.