Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Drönartjänster

Granskning av vindkraftverk

På Multitronic Pro, erbjuder vi heltäckande drönargranskningstjänster för att säkerställa effektiv och säker drift av era vindenergitillgångar.

Genom att använda den senaste drönartekniken tillhandahåller vårt erfarna team flexibla och skalbara lösningar för inspektion av turbiner, schemaläggning av underhåll, felsökning och maximera tillgångens effektivitet.

 

Oavsett om du behöver övervaka prestanda, utföra platsinspektioner eller förbättra investeringsavkastningen, erbjuder våra drönarinspektionstjänster den noggrannhet och tillförlitlighet du behöver för att hålla igång dina vindenergitillgångar.
Multitronic Pro arbetar i samarbete med mjukvaruutvecklaren Zeitview,
för att leverera bästa möjliga resultat.

Redo att prata med oss?

Ökad effektivitet

Med en strömlinjeformad lösning som tillhandahåller sammanställning av data, bearbetning, samarbete och rapportering, uppnår ni en mer effektiv kapitalförvaltning och ökad företagsintelligens.

Ökad säkerhet

Klättringar är farliga och den traditionella inspektionsprocessen sätter människor i fara. Håll fötterna på marken och minimera faror med drönarbaserade bladinspektioner.

Minska förlorad tid

Sätt in åtgärder omedelbart med tydlig insyn i varje blads historia och skador över tid, vilket resulterar i snabbare reparationer och ökad energiproduktion per turbin.

Lägre kostnader

Drönarinspektionstjänster är ett förmånligare alternativ än traditionella visuella inspektionsmetoder, och ett högupplöst bildspråk möjliggör tidigare upptäckt av anomalier, inbesparing av kostnader och tid.

Hos Multitronic Pro,är säkerhet vår högsta prioritet.

Vårt team av piloter är fullt certifierade och utbildade för att arbeta tryggt i vindkraftsparker. De innehar alla nödvändiga certifieringar och kvalifikationer för att framföra drönare vid dessa anläggningar, vilket säkerställer att inspektioner och underhåll utförs med den högsta nivån av professionalism och säkerhet. Du kan lita på att våra piloter utför inspektioner effektivt, samtidigt som de efterlever de strikta branschföreskrifterna och standarderna. Välj Multitronic Pro för sinnesfrid och förtroende vid inspektion och underhåll av dina vindenergitillgångar.

Flygningar och datainsamling

Våra erfarna drönaroperatörer har professionella licenser och försäkringar, och
har lång erfarenhet av att använda UAV för inspektion av vindtillgångar.

Automatiserad bildanalys

Zeitview Insights-plattformen använder avancerade maskininlärningsalgoritmer för att snabbt identifiera bilder av blad utan skador så att våra eller era analytiker kan fokusera
sin värdefulla tid och ansträngning på faktisk skada.

Användarhantering och rättigheter

En plattform utvecklad för att inkludera behörighetsbaserad åtkomst för att säkerställa att lämpliga användare, oavsett om de kommer från ditt team eller din organisation, endast har tillgång till den information de behöver se.