Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Rekrytering

Technical Sales Specialist

Vi söker en Technical Sales Specialist till Multitronic Pro i Vasa för att komplettera vårt nuvarande säljteam. Multitronic Pro är ett inhemskt IT- branschkonsultföretag som erbjuder sina kunder ett brett utbud av utrustning och tjänster. Om sälj- och kundarbete i ett växande IT-företag låter intressant, är det här jobbet för dig!

 

Vad?

Vi söker en Technical Sales Specialist till Multitronic Pro Oy i Vasaområdet för tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att arbeta med företagskunder av olika storlekar i en säljroll. Du får även underhålla och utvecklakundrelationer och skapa servicekoncept för kunder.

Din arbetsplats kommer att finnas i Multitronic Pros lokaler i Vasa, jobbet kan även skötas delvis som distansarbete. Anställningen är permanent och på heltid (37,5h/vecka).  Arbetstiden (37,5h/vecka) förläggs till vardagar, inom ramen för kontorstid (8.00-17.00). Anställningsförhållandet börjar så snart en lämplig person hittas.

 

Vem?

 

En lösningsorienterad, flexibel person med ett gott öga för spelet lämpar sig för detta säljjobb. Jobbet kräver problemlösning och tolerans för press, noggrannhet samt datahantering. Tidigare arbetslivserfarenhet från liknande befattningar samt utbildning inom IT-sektorn är till fördel. Det viktigaste är dock ett genuint intresse för kundarbete och viljan att aktivt lära sig nya saker. Arbetet är starkt fokuserat på kundkontakt, och därför kräveruppgiften god interaktionsförmåga. Du behöver kunna kommunicera med kunder både muntligt och skriftligt både på svenska, finska och engelska. Jobbet kan inkludera vissa affärsresor i form av kundmöten, så B-körkort anses vara en fördel.

 

Vi erbjuder:

 

Vi erbjuder dig en fast heltidstjänst i ett snabbt växande IT-företag! Jobbet har flexibla arbetstider och möjlighetatt göra en del av arbetet också på distans finns. Det är dock önskvärt att du kan arbeta på plats i början av anställningsförhållandet så att orienteringen kan skötas väl. Du kommer att få en omfattande introduktion till jobbet och trevliga expertkollegor runt dig.

 

Blev du intresserad?

 

Sänd oss din ansökan och CV så snart som möjligt, dock senast fre 3.2 2023 till recruitment@multitronicpro.fi, eftersom vi kartlägger personer för tjänsten redan under ansökningstiden. För mer information om uppdraget kontakta Robert Granholm: robert.granholm[at]multitronicpro.fi  tel +358 (0)20 730 5735

Vi är alltid på jakt efter kompetenta personer som platsar i vårt växande team av experter. Berätta mer om dig själv och varför du tror att du borde vara en del av vårt team!

Öppen Ansökan