Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Auto-Update For mClient For Mac

Automatiserad applikations och distributionstjänst för mClient

Auto-Update för mClient är en molnbaserad tjänst som integreras sömlöst med Jamf Pro för att ge helautomatisk applikationsförpackning, distribution och uppdateringsfunktioner för hantering av macOS-enheter.

 

Automatisk uppdatering för mClient är utformad för att ge App Store-liknande uppdateringsupplevelse till alla tredjepartsapplikationer utanför Mac App Store. Förutom att hålla hundratals applikationer uppdaterade kan ramarna för dataJAR Auto-Update utnyttjas för att ge macOS-uppgraderingar på plats för hanterade Mac-enheter, med minimal konfiguration som krävs av Jamf-administratörer.

Automatisik uppdatering av mer än 600 vanliga macOS programvarutitlar.

Sömlös integration i befintliga Jamf-miljöer

Förbättrad säkerhet och paketvalidering

Värdefull tidsbesparing när programtitlar hålls testade och uppdaterade

Håll din Jamf-miljö igång optimalt utan behov av flera smarta grupper

Installera sömlöst större macOS-uppdateringar på plats eller utför en radering och installation

600+ macOS mjukvarutitlar vid dina fingerspetsar

En gång konfigurerad kommer Auto-Update att förse Jamf Pro-administratörer med en omfattande katalog med mer än 600 applikationer (vi lägger till fler varje dag) som kan levereras och hållas fullständigt uppdaterade utan behov av manuell förpackning och uppladdning, eller kostnader för fortsatt politik och profiladministration.

Ge en rikare användarupplevelse med integrerad Notification Center-integration

Eftersom Auto-Update-ramverket integreras sömlöst med macOS-meddelandecentret kan användare få meddelanden om väntande och slutförda uppdateringar samt förloppsskärmar för installationer, där så är lämpligt. Du kan till och med använda Auto-Update för Jamf för att meddela dina användare om större macOS-versioner när de är tillgängliga, och även för att distribuera dem till dina hanterade Mac-datorer.

 
 
 
 
 

Förbättrad säkerhet och paketvalidering

Katalogen uppdateras varje vecka av vårt specialförpackningsteam. Applikationer blir automatiskt tillgängliga för distribution, antingen inom självbetjäning eller automatiskt. Titlar släpps inte i produktion förrän de har klarat ett antal säkerhetskontroller, som att kontrollera Developer Signing Certificate, SHA-256-verifiering och VirusTotal-analys på varje paket.

Auto-Update för Jamf