Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Hantera och skydda alla dina iPad, iPhone, Mac och Apple TV enheter, varifrån som helst.

Kontakta oss

Om du vill att vi ska kontakta dig angående möjligheterna med Jamf Pro, fyll i formuläret nedan

Alla EMM-funktioner du behöver i ett paket.

I och med företag över hela världen i allt högre grad tar till sig Apples produkter har behovet av en Apple-hanteringslösning för företag aldrig varit större. Jamf Pro – standarden för Apple-hantering – är en branschledande lösning som ger den bästa och säkraste slutanvändarupplevelsen för Mac, iPad, iPhone och Apple TV.

Distribution

Erbjud dina användare den perfekta Macen, iPaden, iPhonen eller Apple TVn . Välj en handsfree-upplevelse eller kör på en mer praktisk inställning. Oavsett, registrera enheter och distribuera dem med lätthet.

Enhetshantering

Kontinuerlig hantering är grundpelaren i dagliga IT aktiviteter. Gör mer än bara konfigurationsprofiler och använd policyer och skripts för att anpassa enheter för optimal användarupplevelse.

App Hantering

Förse användarna med appar. Köp appar i bulk och välj din distributionsmetod, gör dem tillgängliga automatiskt eller via en självbetjäningskatalog. Och innan du gör det, förkonfigurera apparna med de inställningar som användarna behöver.

Inventarie

Samla automatiskt information om maskinvara, programvara och säkerhetskonfiguration från dina Apple-enheter. Skapa anpassade rapporter, varningar och hantera programvarulicenser och garantier. Använd lager för att automatisera pågående hantering.

Självbetjäning

Öka användarnas självständighet med en egen appbutik. Ge dem möjlighet att installera appar, uppdatera programvara och underhålla sin egen enhet utan en helpdeskbiljett.

Säkerhet

Säkra dina Apple-enheter genom att använda integrerade säkerhetsfunktioner. Hantera enhetsinställningar och konfigurationer, begränsa skadlig programvara och korrigera alla dina Apple-enheter utan användarinteraktion. För ändpunktsskydd som är specialbyggt för Mac, använd Jamf Pro med Jamf Protect.

Ta kontakt