Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Jamf Safe Internet

Säker, privat anslutning varhelst elever studerar

Jamfs program för skydd av innehåll och nätverk, Jamf Safe Internet, är utformat för att hjälpa skolor att skydda minderåriga från skadligt innehåll.

Jamf Safe Internet är utformat för att hjälpa skolor att skydda sina elever från skadligt innehåll på nätet och att använda sig av användningsreglerna (AUP) utan att störa den lärandeupplevelse som Apple-enheter möjliggör.

Ett omfattande innehållsfilter designat för inlärningsmiljö integrerat i MDM-plattformen, vilket möjliggör ett enkelt och omfattande skydd för studenter och användare.

Idag spenderar eleverna upp till dubbelt så mycket tid online jämfört med tidigare. Av denna anledning är det allt viktigare att erbjuda eleverna digital säkerhet mot cyberattacker och att förhindra exponering för skadligt innehåll.

 

Jamf Safe Internet är en innehållsfilterlösning speciellt utformad för pedagogisk användning som gör det möjligt för elever att använda Internet på ett säkert sätt. Programmet drar fördel av funktionerna hos Jamf Policy och Jamf Defense och är en del av vår flaggskeppslösning för hantering av mobila enheter designad för pedagogisk användning – Jamf School.

Stödda operativsystem

Aktivering av begränsat YouTube läge

Aktivera YouTubes tjänst för begränsat läge för att dölja barnförbjudet innehåll från YouTubes sökresultat, kommentarer och inbäddade videor.

Aktivera Google SafeSearch

Jamf Safe Internet använder Google Safe Search för att dölja olämpligt innehåll från Googles sökresultat, vilket möjliggör en säkrare inlärningsmiljö.

Lättanvänd rapportering

Håll dig ständigt uppdaterad med enhetsanvändningsstatistik tillgänglig i Jamf School i samma ögonblick som en enhet tas i bruk.

Optimerad för skolor, integrerad med Jamf School

En helt ny konsol, med sömlös Jamf School-integration för att göra ibruktagande och pågående synkronisering enkel och intuitiv från den plattform du är bekväm med.

För att lära dig mer om hur Jamf Safe internet skyddar elever och användare, vänligen kontakta oss.