Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Tjänster

Simplifying Technology
Enabling Success

job, office, team-5382501.jpg

Konsultering

Vi vill att varje företag, kommun och skola ska lyckas med IT. Det räcker inte alltid med att köpa bra utrustning eller mjukvara, det behövs ofta konsultering och utbildning för att få ut det mesta av en investering. Det är därför vi anstränger oss för att erbjuda några av de bästa utbildningsprogrammen på marknaden. Kontakta gärna en av våra utbildare för en skräddarsydd konsultation som passar dina behov.

Audio & Video Lösningar

Oavsett om det är ett konferensrum, ett auditorium eller en gymnastiksal, förtjänar det bra ljud- och videosystem. Dessa system är ofta oerhört användbara om de är optimala för utrymmet, men de kan vara besvärliga om de inte fungerar. Vi är mycket angelägna om att hjälpa våra kunder med sina ljud- och videolösningar. Kontakta gärna vår ljud- och videoexperter för mer information.

registration, log in, keyboard-3938434.jpg

Datasäkerhet

Data är värdefullt och våra datasystem har blivit våra bankvalv. Alla viktiga dokument sparas i datacentraler och på enskilda enheter. Oavsett om det är en kommun, en skola eller ett företag tror vi verkligen att datasäkerhet är en av de viktigaste sakerna att ta i beaktande. Våra konsulter hjälper dig gärna med allt från lösenordspolicy till virusskydd. En bra datasäkerhet kan man inte uppnå enbart med bra programvara. Ett bra och säkert system inkluderar ett säkert tankesätt för alla anställda. Kontakta gärna våra konsulter för mer information om hur du kan göra din organisation säkrare.

business, computer, mobile-2846221.jpg

Enhetshantering

Varje år ökar antalet enheter inom företag, städer och kommuner. Om du inte har ett bra system för att hantera alla dessa enheter kan det snabbt bli en krissituation. Multitronic Pro har en bred kunskap inom enhetshantering och vi hjälper dig gärna med lösningar som passar din arbetsplatsmiljö.

Microsoft Office 365 Skolning

Microsoft har skapat en industristandard som är Office 365. Detta verktyg är mycket kraftfullt, särskilt om användaren känner sig bekväm med produkten. Vi vill hjälpa dig att få ut mer från Office 365 varje dag. Därför erbjuder vi utbildning inom allt från Excel till Outlook. Ingen utbildning är densamma, för varje arbetsplats är unik. Kontakta oss för att diskutera hur du kan dra nytta av Office 365 -utbildning.

computer, apple, business-1185569.jpg

Apple Skolning

Många företag, städer och kommuner väljer att investera mer och mer i implementeringen av Apple-produkter. En viktig orsak till framgången är Apple-tränarna, APL eller Apple Professional Learning. Oavsett om det är en skola som ger ut iPads till elever eller om det är ett designföretag som använder Apples hårdvara och mjukvara dagligen, ser vi en stor fördel i att utbilda kundens användare och personal. Vi erbjuder certifierad APL-utbildning i många områden i Finland och i Norden.

laptop, human hands, keyboard-820274.jpg

Nätverk

Ett fungerande nätverk märks inte, bara de dåliga gör sig påminda. Oavsett om du har ett litet företag med några anställda, eller om du är ett stort företag på tiotusentals, är nätverken essentiella för din verksamhet. Därför vill vi hjälpa våra kunder och tillhandahålla ett nätverk designat just för deras behov. Kontakta oss för att diskutera dina nätverksbehov.

job, interview, hiring-3790033.jpg

Finansiering

En stor investering behöver inte innebära stora utgifter. Det finns många bra finansiella alternativ på marknaden, och vi är här för att hjälpa din organisation att sortera bland dem. Multitronic Pro samarbetar med många finansieringsbolag och vi hjälper gärna din organisation att hitta den bästa lösningen på marknaden. Vänligen kontakta våra rådgivare för mer information..

 

Ta kontakt.

Vi erbjuder mer än gärna våra skräddarsydda tjänster för dina behov. Kontakta oss gärna!