Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Apple at work

När människor har makt att arbeta som de vill, med verktyg de älskar, kan de göra sitt bästa arbete.

De mest kraftfulla produkterna för företag är de som folk redan älskar att använda. Apple-produkter hjälper anställda att arbeta på ett enklare och mer produktivt sätt, lösa problem kreativt och samarbeta med ett gemensamt syfte. Dessutom är alla produkterna designade för att fungera ihop på ett smidigt sätt.

Mac, iPad and iPhone I företaget

Mac, iPad och iPhone är de bästa verktygen för ditt företag och passar in i din befintliga företagsinfrastruktur. De är användarvänliga och gör arbetslivet roligt och effektivt för de anställda. iOS, iPadOS och macOS är byggda för att stödja de vanligaste produktivitets- och samarbetssystemen inom företagsvärlden idag, inklusive Microsoft Office och Google G Suite. När de anställda har tillgång till de bästa produkterna för jobbet är de lyckligare och mer engagerade. Det är därför fler företag anammat iPhone, iPad och Mac.

Apple Enhetshantering

Ofta är ett av de mest tidskrävande stegen då man skaffar nya enheter installeringen av annan programvara och konfigurering av enheter för distribution. Vi tillhandahåller konfigurationen för dig som en tjänst. Hanteringslösning med Jamf erbjuder effektiviserad distribution och hantering. Det är lätt att distribuera och hantera Apple-enheter även i större skala. Varje iPhone, iPad och Mac kan konfigureras automatiskt - vilket eliminerar behovet av att din IT-avdelning hanterar varje enhet individuellt. IT-avdelningen kan också skjuta ut appar direkt till enheter och anställda kan anpassa företagets ägda Apple-enheter genom att lägga till sina egna appar.

Apple Financial Services

Vi erbjuder prisvärd och flexibel leasing för Apple-enheter. Du kan leasa utrustning separat, eller tjänster relaterade till den, eller en heltäckande lösning som inkluderar båda. Om det behövs, letar vi efter rätt finansieringslösning för dina behov. När det gäller våra finansieringstjänster samarbetar vi med Apple Financial Services. När vi använder AFS kommer vi att kreditera upp till 30% av inköpspriset direkt på det finansiella kontraktet. Kontraktet kan ha ett intervall på 12 till 36 månader.

mPro LifeCycle Program

Vi erbjuder återköpstjänst för använda Apple produkter. När du köper utrustning från oss kan vi köpa tillbaka dem om du inte längre behöver dem. Vi återbetalar priset på den gamla utrustningen vid köp av ny. Vänligen kontakta oss för mer information.

mPro konsultation och utbildning

Våra IT-konsulter hjälper dig att hitta rätta lösningar för din Apple-miljö. Vi designar AV-system för mötesrum och auditorier, nätverksbyggande lösningar och hanteringssystem. Vi tittar på varje kunds behov individuellt och letar efter rätt utrustning och servicepaket för det. Vi organiserar utbildning för ledningstjänster i hela Europa. Vi organiserar också implementeringsträning för till exempel Office 365 -system i kombination med macOS eller iOS, webbhantering och säkerhet kring nätverk och mobila enheter.

Kolla in mer Apple-produkter i butiken

Resurser för Apple Business Manager