Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

 Google for education

Multitronic Pro är en dedikerad Google Cloud-partner

En elevs upplevelse av skolan har stor inverkan på elevens framtid. Delbara enheter och samarbetsverktyg för Google för utbildning hjälper lärare att förbereda elever via nya och mer engagerande metoder att lära sig de färdigheter de behöver för att lyckas.

Verktyg för samarbete, kommunikation och kreativitet

Google for Education ger lärarna frihet att sätta mer tid på att anpassa inlärningsupplevelsen och mindre tid på att hantera den. Elever kan lära sig  problemlösningsmetoder som är up to date och de färdigheter de kommer att behöva i sin framtida karriär med tillgänglighetsfunktioner som hjälper varje elev att göra sitt bästa.

Enkel IT-administration för organisationer i alla storlekar

Google för utbildningsprodukter är enkla att distribuera, använda och hantera. Med några få klick kan IT-administratörer ställa in nya enheter och hantera policyer över hela skolan eller distriktet. Automatiserad, molnbaserad hantering strömlinjeformar processer och säkerställer att alla användare håller sig uppdaterade.

Budgetvänligt, med inbyggd säkerhet och 24/7 support

G Suite och Classroom är gratis för skolor, och delbara Chromebook-enheter utökar fördelarna med teknik enkelt och prisvärt för fler studenter – med 24/7 support och flera nivåer av säkerhet för att skydda studenter och data.

Att kombinera G Suite for Education med Chromebooks gav oss ett verkligt smidigt, effektivt, och innovativt inlärningssystem som stöder vår personliga inlärningsmiljö. Detta hade inte varit möjligt utan att använda Chromebooks och G Suite for Education.

— David Gundlach, Deputy Superintendent, Oshkosh Area School District

Vi är här för att hjälpa dig med

 
 

Chromebook-enheter

Vi tillhandahåller Chromebook-hårdvara för utbildning och företag. Det är viktigt att ha rätt maskinvara för rätt behov. Därför strävar vi efter att tillhandahålla högklassig hårdvara för alla möjliga typer av behov. Kolla in det breda utbudet av varumärken i vår webbshop.

Chromebook Hantering

Vi har expertis när det gäller att lansera Chromebooks. Det är värt att titta på distributionstekniken för att få en smidig installation. Vi strävar efter att få en slutanvändarupplevelse som gör det enkelt att bara starta en dator och logga in med allt som automatiskt installeras som du som användare behöver.

 

G Suite Installation

Är du ny på G Suite? Inga problem! Vi kan hjälpa. Vi har expertis om hur du ställer in G Suite-tjänsten så att den matchar dina förväntningar och behov. Kontakta våra experter för mer information.

Chromebook Hantering
G Suite Installation