Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Showbie Lärplattform

Showbie hjälper miljontals pedagoger att snabbt och enkelt hantera klassrumsarbetet och ge personlig respons till elever på alla nivåer, oavsett vilken enhet som används.

Plattformen för hybridundervisning länkar ihop administratörer, pedagoger, vårdnadshavare och elever i alla åldrar, och tillsammans skapar de ett tryggt nätverk som främjar transparens och fördjupad inlärning.

Nyckelfunktioner

Plattformsoberoende

Dela Alla Filformat

Röstanteckningar Upp Till 30 Minuter

Snabbrättning

Video Chat Direkt i Appen

Kontrollapnel för Statistik och Analys

Boosta kreativiteten och samarbetet med applikationer från våra multimediapartners

Showbie är hjärtat i ditt klassrum, där arbetet och kommunikationen sker. Med våra partnerapplikationer skapar pedagogerna fängslande lektioner och effektiv handledning, följer inlärningen med enkla bedömningsverktyg och inspirerar elever till att uttrycka sina kunskaper.

Socrative ör en applikation som ger pedagoger möjligheten att göra formativa och summativa bedömningar. Socrative är helt integrerat i Showbie Pro och gör det enkelt för pedagoger att i realtid överblicka elevernas kunskapsinhämtning och utveckling.

Med Explain Everything kan pedagoger utforma engagerande lektioner och eleverna kan demonstrera sina kunskaper på ett kreativt sätt, oavsett var de befinner sig. Whiteboarden ger dig en obegränsad yta för att kombinera skisser, bilder, dokument och filmer, och sedan komplettera med tal och anteckningar.

Ta klassrummet till nästa nivå

Showbie + Google + Teams

Det råder hård konkurrens i utbildningsteknologibranschen och en vanlig missuppfattning är att skolorna måste välja mellan Showbie, Microsoft Teams och Google Classroom. Sanningen är att Showbie används parallellt med dessa plattformar och fungerar som det centrala organiseringsverktyget för uppgifter och utvärdering för att ta undervisningen och lärandet till en ny nivå.