Multitronic Pro Oy

Vallankumouksellista tekniikkaa niille jotka eivät ole varttuneet sen parissa.

Tabletit ja älypuhelimet eivät sovellu kaikille

Jotkut asiat elämässä ovat muuttumattomia – rakkaus perhettäsi kohtaan, inhimillisten kontaktien tarve, sekä turhautuminen, kun et tunne pystyväsi tekemään asioita, joita luulit voivasi tehdä. Muut asiat muuttuvat; saatat kokea salasanojen muistamisen, kosketusnäyttöjen ja monimutkaisten käyttöliittymien käyttämisen haasteellisina. Kommunikoimme yhä enemmän uusien ja nopeasti kehittyvien digitaalisten kanavien kautta. Tämä johtaa auttamatta siihen, että jotkut ihmiset jäävät jälkeen ja jättäytyvät pois päivittäisestä viestinnästä. KOMP ei vaadi käyttäjiltään aiempia digitaalisia taitoja. Digiajassa elävät lapset ja lastenlapset voivat jakaa valokuvia ja viestejä, sekä soittaa videopuheluja analogisella aikakaudella varttuneille isovanhemmilleen

Helppo käyttää

  

Korkean kontrastin näyttö

Näytön suuri kontrasti ja teksti tekevät siitä selkeän ja helppolukuisen.

Ei kosketusnäyttöä

Kuivista sormenpäistä johtuen kosketusnäytön käyttäminen voi olla vaikeaa. KOMP:ssa kaikki toiminnot ohjataan yhdellä painikkeella.

Selkeä ääniyhteys

Ääni on kuuluva ja selkeä. puhujan näkeminen helpottaa sanomien ymmärtämistä.

Yhden painikkeen fyysinen käyttöliittymä

KOMP:in käyttö on helppoa yhden suuren painikkeen avulla, ilman monimutkaisia käyttöjärjestelmiä.

KOMP perhe sovellus

Käyttäjäystävällinen KOMP-perhesovellus

KOMP-sovellus rakentaa teknologisen sillan lasten, lastenlasten ja isovanhempien välille. Sovelluksen avulla koko perhe voi lähettää valokuvia ja viestejä, sekä soittaa videopuheluja KOMP-laitteeseen. Sovelluksella voidaan myös hallita laitteen sisältöä ja asetuksia.

Henkilökohtaiset kutsut

Rajoittamaton määrä perheenjäseniä voidaan kutsua jakamaan hetkiä sovelluksen avulla, mahdollistaen jokaisen sukupolven osallistumisen.

KOMP ja yksityisyys

Suojattu yhteys

Suoratoistoyhteys on suojattu. Tämä tarkoittaa, että vain KOMP-käyttäjällä ja sovellukseen kytketyillä käyttäjillä on pääsy suoratoistoon.

Ei pitkäaikaista varastointia

KOMP on tehty jakamaan hetkiä. Kuvat tallennetaan vain valitsemasi ajanjakson ajan, eikä videopuhelussa ole tallennusominaisuutta.

Suojattu videoiden suoratoisto ja tietojen tallennus

Asiakkaidemme tietosuoja ja turvallisuus on meille tärkeää. Tavoitteenamme on, että molemmat osapuolet tuntevat olonsa turvalliseksi KOMP: n avulla.

Mitä laatikko pitää sisällään

Laatikko sisältää KOMP-laitteen, laturin ja käyttöohjeet.