Multitronic Pro Oy

Tuotteet

Simplifying Technology
Enabling Success

pc, hardware, man-5737958.jpg

Laitteisto

Voimme tarjota laitteistoja alan suurimmilta ja arvostetuimmilta yrityksiltä. Olemme Applen, Lenovon, Dynabookin ja Dellin virallisia yhteistyökumppaneita, joten voimme tarjota maailman uusinta tietotekniikkaa ja tukea sekä räätälöityjä tai toimialakohtaisia ​​laitteistovaatimuksia. Eikä siinä kaikki, tarjoamme myös laajan valikoiman ääni- ja videolaitteita sekä verkkolaitteita.

program, computer language, software-942487.jpg

Ohjelmisto

Tarjoamme ohjelmistoratkaisuja markkinoiden johtavilta toimittajilta, kuten Microsoft, Adobe ja Jamf. Olemme erikoistuneet auttamaan asiakkaita pysymään käyrän edellä räätälöityjen ratkaisujen avulla, jotta voimme kuvitella liiketoimintaprosesseja uudelleen ja lisätä tehokkuutta, syvempää oivallusta ja erinomaisia ​​tuloksia.

Älykkäät huonekalut

Olitpa vain päivittämässä tilaa, toteuttamassa laajamittaisia ​​kunnostustöitä tai suuren pääomaprojektin, Zioxin suunnittelutiimi auttaa sinua saamaan sen oikein. Tarjoamme jopa ilmaisen konsultointipalvelun. Joten, jos haluat huonekaluja, jotka ovat yhtä älykkäät kuin sinäkin, ota meihin yhteyttä!

plotter, large format printer, printer-2138990.jpg

Tulostusratkaisut

Tarjoamme tulostusratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Olipa kyse yhden tulostimen tarvitsemisesta pienikokoisessa tulostuksessa tai koko tulostin- ja skannerikannan hallinnasta etänä. Voimme asentaa, konfiguroida, valvoa, ylläpitää ja suorittaa vianetsinnän laitteillesi puolestasi! Tiesitkö, että tarjoamme myös tulostimia palveluna? Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Robotiikka

Viestintätekniikka ihmisten yhdistämiseksi. Räätälöidyt ratkaisut yksinäisyyden lopettamiseksi niille, jotka sitä eniten tarvitsevat, kuten pitkäaikaisen sairauden kanssa elävät lapset ja vanhukset. Tarjoamme myös robottiratkaisuja koulutustarkoituksiin sekä pedagogisia ohjeita.

windmills, wind turbines, technology-2181904.jpg

Droneja

Ammattimaiset dronet, jotka tarjoavat yrityksille välttämättömän työkalun palvelujen ja tekniikan kehittyessä, tarvitsevat uusia ratkaisuja toimiakseen tehokkaasti. Ammattimaiset dronet suorittavat tiettyjä töitä nopeasti ja turvallisesti. Olipa kyse infrastruktuuriverkkojen parantamisesta, luonnonkatastrofeihin reagoimisesta tai näytteenotosta vedestä. He voivat luoda 3D-karttoja, seurata satoja, kaapata live-uutisia tai tarkastaa tuulivoimalat.