Multitronic Pro Oy

Telefon: +358 (0)20 730 5730

Support Helpdesk: +358 (0)20 730 5841

Support e-mail: support@multitronicpro.fi

Hantering av mobila enheter för skolor.

Som pedagog spelar du många roller. Du strävar efter att ge lärare och elever den bästa inlärningsupplevelsen för att förbereda dem för världen. Jamf School är en specialbyggd lösning för mobila enheter (MDM) för skolor. Med sitt intuitiva webbaserade gränssnitt - har distribution, hantering och säkerhet av Mac, iPad, iPhone och Apple TV aldrig varit enklare. Jamf School ger dig möjlighet att distribuera och hantera Apple-enheter med lätthet så att du kan fokusera på ditt uppdrag att undervisa elever.

App Request är en funktion som lärare kan använda för att begära appar via App Store och Jamf School Teacher. App-begäran-ikonen i Jamf School Teacher-instrumentpanelen tillåter lärare att se apparna de begärt och statusen för dessa.

Användare, användargrupper och enhetsgrupper skapas och hanteras enkelt. Visa fördjupad information och utför diagnostik på enskilda enheter.

Prisexempel

per enhet / år

5
50
Per år
  •  

Ta inte bara vårt ord på det.

Testa Jamf School gratis och avgör själv!

Fördig MDM för din skola

Med Jamf School uppfyller du inte bara förväntningarna. Du överträffar dem.

 
 

Instrumentbräda

Håll koll på hanterade enheter, användare och appar. Se status för enheter snabbt och enkelt och identifiera problem för at fixa dem.

Klassrumshantering

Klasser kan enkelt hanteras genom att dra och släppa de appar och innehåll som krävs. Det är också lätt att skapa begränsningar. Lärare kan begära appar från Jamf School, som sedan delas med IT-administratörer.

iBeacon Profiltilldelning

Aktivera automatisk tilldelning av profiler med iBeacon-tekniken. Eleverna får automatisk åtkomst till ämnesspecifikt material, medan annat innehåll döljs.

Incident System

Använd Incident Systemet för att hålla reda på om och när enheter har skadats eller andra möjliga problem har upptäckts.

 

Platser

Hantera flera platser eller skolor enkelt. Med platsstöd kan du hantera varje plats och dess enheter, användare och grupper separat, definiera profiler, appar etc. från en enda plats.

Caching av innehåll

Undvik långsamma internetanslutningar när alla i samma klass måste ladda ner samma fil samtidigt. Ladda ner filer som kommer att användas av flera studenter till en dedikerad enhet. Denna enhet kan sedan dela filen till de andra i klassen.

Jamf I skolan

Sedan 2013 har Multitronic Pro hjälpt skolors IT-team, undervisningsteknologer, administratörer och lärare att hantera Apple-enheter i klassrummet för att säkerställa att deras utbildningstekniska satsningar blir en framgång.

Med Jamf School och Jamf Pro kan du automatisera Mac-, iPad- och Apple TV-distributionen, förenkla den löpande hanteringen och ge dina lärare, elever och föräldrar de verktyg som de behöver för att lära sig till en helt ny nivå.

Komplett med appar för lärare, föräldrar och elever.

Jamf School-ledningssystemet paras också ihop med tre appar; Jamf Teacher, Jamf Parent och Jamf Student. Med mål att skapa en optimal digital upplevelse, håll eleverna fokuserade och engagerade.

Jamf Teacher

Jamf School Teacher ger lärarna verktyg för att hantera sin klass och hålla eleverna fokuserade på sin utbildning. Med Jamf School Teacher kan du lätt begränsa webbplatser, appar, kameran och mycket mer. Eller så kan du till och med låsa alla studentenheter på en gång med ett anpassat meddelande.

Jamf Student

Jamf School Student ger eleverna begränsade behörigheter över sina egna enheter, vilket gör att de kan fokusera på sin utbildning utan att bli distraherade av obehöriga appar som sociala medier och spel.

Jamf Parent

Jamf Parent använder möjligheterna i MDM för att tillhandahålla hanteringskontroller för föräldrar, vilket ger dem möjlighet att begränsa appar och enhetsfunktioner.

Kontakta Oss för att få en gratis provperiod!

iOS Management med Jamf School

Stärk dina lärare och elever med Jamf School. Jamf School är en färdig MDM för din skola. Överträffa förväntningarna.

Jamf School Kontaktförfrågan